«Ακολούθησε τη μελωδία», online εργαστήρια Δεκτικής Μουσικοθεραπείας από την Sonora!

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή ημέρα Μουσικοθεραπείας και σε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου ανοιχτού εργαστηρίου δεκτικής μουσικοθεραπείας στις 15 Νοεμβρίου, η Sonora πραγματοποιεί μια σειρά τεσσάρων ακόμα ανοιχτών βιωματικών εργαστηρίων μουσικής ακρόασης με τίτλο "Ακολούθησε τη μελωδία", διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια σύντομη εμπειρία μουσικής ακρόασης όπως περίπου εφαρμόζεται στα πλαίσια της δεκτικής μουσικοθεραπείας, να μοιραστούν την εμπειρία τους, να κάνουν ερωτήσεις πάνω στη μέθοδο, και να ενημερωθούν για μελλοντικά προγράμματα εκπαίδευσης σε μεθόδους δεκτικής μουσικοθεραπείας.

Εισηγήτρια θα είναι η κα Ευαγγελία Παπανικολάου, PhD, FAMI,

  • Μουσικοθεραπεύτρια-ψυχοθεραπεύτρια μεθόδου GIM, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και επόπτρια.
  • Επιστημονική Υπεύθυνη SONORA, Διδάκτωρ Μουσικοθεραπείας, Aalborg University, Denmark

 

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων
  • Κυριακή 22 Νοεμβρίου 21.00-22.00
  • Κυριακή 29 Νοεμβρίου 21.00-22.00
  • Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 21.00-22.00
  • Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 21.00-22.00

Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν το link της συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας zoom αυτόματα στο email τους με την επιβεβαίωση της εγγραφής τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο zoom link για οποιαδήποτε Κυριακή επιθυμείτε να συνδεθείτε και να συμμετάσχετε.

Προαιρετικά: Επειδή η ποιότητα του ήχου είναι σημαντική για την ανταπόκρισή μας στη μουσική ακρόαση, προτείνουμε στους συμμετέχοντες να έχουν κοντά τους ένα ζευγάρι ακουστικά ή να συνδέσουν τον υπολογιστή τους με αξιόπιστα ηχεία.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα σεμινάρια μπορούν να επικοινωνήσουν με την Sonora-Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας στο τηλέφωνο 210 8025536 ή στο mail info@sonora.gr, musictherapysonora@gmail.com

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ανοιχτή σε όλους και ΔΕΝ έχει κόστος. Απαιτείται μόνον εγγραφή μ’ ένα κλικ στην σχετική φόρμα.

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.onassis.org/el/onassis-stegi/season-2021-2021/arachnesound