Εξόρμηση του ΙΣΑ σε 34 Δήμους της Αττικής για την άυλη συνταγογράφηση!

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την εγγραφή των πολιτών στην άυλη συνταγογράφηση που ξεκίνησε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου σε τρεις περιοχές της Αττικής.
Τα συνεργεία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, επισκέφθηκαν τις Λαϊκές αγορές σε Ψυχικό, Χολαργό, Αγία Παρασκευή και Ζωγράφου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, διένειμαν ενημερωτικό έντυπο με τα Βήματα Εγγραφής στην Άυλη Συνταγογράφηση και βοήθησαν όσους πολίτες επιθυμούσαν να κάνουν την εγγραφή τους στην υπηρεσία. Η πρωτοβουλία θα ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες και θα συμπεριλάβει 34 Δήμους της Αθήνας, στο χώρο των Λαϊκών Αγορών.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλης σημειώνει σχετικά: «Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής είναι με όλες τους τις δυνάμεις κοντά στον πολίτη, στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Παίρνουμε νέες πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι και οι χρόνιοι πάσχοντες που αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση. Κανείς πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται αβοήθητος».

Το ενημερωτικό φυλλάδιο του ΙΣΑ για την άυλη συνταγογράφηση 


 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle