Μνημόνιο Συνεργασίας Ομίλου Βιοϊατρικής και Κοινότητας Ψυχικού

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΙΚΟΥ και η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα των προληπτικών εξετάσεων και στην εποχή της πανδημίας, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας, με το οποίο δημότες-κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προληπτικές εξετάσεις, στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, δωρεάν 100%, ή με έκπτωση 20%.

 

Ειδικότερα:

Α) Δωρεάν εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά

Πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά, με τη χρήση παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από ιατρό, συνεργαζόμενο με την Κοινότητα Ψυχικού, στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κατά το διάστημα 25 Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου. Οι εξετάσεις αυτές είναι οι εξής:

  • Για τη Γυναίκα: Γενική Αίματος και μαστογραφία
  • Για τον Άνδρα: Γενική Αίματος και έλεγχο προστάτη PSA
  • Για το Παιδί: Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος, Φεριτίνη

Β) Δωρεάν εξετάσεις βιολογικών δειγμάτων

Πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις βιολογικών δειγμάτων, με τη χρήση παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από ιατρό, συνεργαζόμενο με την Κοινότητα Ψυχικού, στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κατά το διάστημα 25 Φεβρουαρίου έως 25 Απριλίου.

Γ) Εξετάσεις με έκπτωση 20%

Χορηγείται ΕΚΠΤΩΣΗ 20% για διαγνωστικές εξετάσεις, βάσει του εκάστοτε Προνομιακού Τιμοκαταλόγου του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. 

Από την έκπτωση εξαιρούνται οι εξετάσεις Κυτταρογενετικής και Μοριακής Βιολογίας, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την διενέργεια ορισμένων διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και εξετάσεις που διενεργούνται σε εργαστήρια αναφοράς του εξωτερικού.

Η χρέωση είναι προσωπική, βαρύνει τον ίδιο τον εξεταζόμενο και ισχύει για όσο χρονικό διάστημα είναι σε ισχύ το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ και του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Δ) Διατροφολογικό –Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Τα άτομα που διαθέτουν παραπεμπτικό/βεβαίωση της Κοινότητας Ψυχικού, έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε μια δωρεάν συνεδρία Ανάλυσης Σύστασης Σώματος με τη χρήση του ειδικού μηχανήματος ΤΑΝΙΤΑ, πάντα παρουσία διατροφολόγου. (Μέσω της συγκεκριμένης μέτρησης, με το ειδικό μηχάνημα ΤΑΝΙΤΑ, εφαρμόζονται 3 συχνότητες για την ολική και τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος υψηλής ακριβείας).

Τα αποτελέσματα από την εξέταση, παρέχουν καίριες πληροφορίες όπως είναι τα ποσοστά λίπους και μυϊκής μάζας, τα συνολικά υγρά του σώματος, ο βασικός μεταβολικός ρυθμός και η μεταβολική ηλικία και βοηθούν στην υιοθέτηση νέων διατροφικών συνηθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, τα παραπεμπτικά έγγραφα και τα εξεταστικά κέντρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Γραφείο Προέδρου της Κοινότητας Ψυχικού κας Φαίνης Χατζηαθανασιάδου στα τηλέφωνα:  210 6753855,  210 6773474 & 6932210639

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της COVID19 ενώ, το προσωπικό είναι καθόλα έμπειρο και εξειδικευμένο.

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle