Άλμα Ζωής: Νέος κύκλος επεισοδίων στο podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ»

Με νέο κύκλο επεισοδίων και ακόμα περισσότερα θέματα για τον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει το Podcast του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» «Πες ΜΑΣ ΤΟ».

Το podcast παρουσιάζει η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των: Βιοφαρμακευτική Εταιρεία AstraZeneca A.E., Coffee Island, Pfizer Hellas Α.Ε. και UTC Διεθνείς Μεταφορές A.E.

Κάθε μήνα, survivors, εξειδικευμένοι επαγγελματίες και άτομα που σχετίζονται άμεσα με τον καρκίνο του μαστού συνεχίζουν να μοιράζονται μέσα από το podcast τις προσωπικές τους ιστορίες, οδηγίες για την πρόληψη της ασθένειας και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή μετά τη διάγνωση για τις ασθενείς αλλά και τους οικείους τους.

Στόχος του podcast είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενδυνάμωση των ασθενών με καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους καθώς και η απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Μπορείτε να ακούτε τα νέα επεισόδια του podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ» δωρεάν από τις 10 Μαΐου 2024 σε:

Κάντε εγγραφή και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να είστε οι πρώτοι που θα ακούτε κάθε μήνα τα νέα επεισόδια!