Διπλή διάκριση στην 100% ελληνική ΜΕΓΑ για καινοτόμα προϊόντα

Η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί διεθνώς έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμούς επιβράβευσης καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του ίδιου του  καταναλωτικού κοινού και συγκεκριμένα μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διενεργεί η Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Σε μία λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), παρουσία εκπροσώπων εταιρειών από όλους τους κλάδους του λιανεμπορίου, η ΜΕΓΑ βραβεύθηκε διπλά, καθώς δύο ακόμα προϊόντα της αναδείχθηκαν κορυφαία στις κατηγορίες τους με γνώμονα την καινοτομία τους και το όφελος που εξασφαλίζει για τον καταναλωτή, αλλά και για το περιβάλλον. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις καθώς προέρχονται από τους ίδιους τους καταναλωτές και δίνουν ισχυρό κίνητρο στην ΜΕΓΑ να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική καινοτομία και να υπηρετήσει το όραμα της δημιουργίας μίας ξεχωριστής πρότασης στην προσωπική υγιεινή. Ειδικότερα τα προϊόντα που βραβεύθηκαν είναι:


 

Εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS που αλλάζει χρώμα όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει!

Η ΜΕΓΑ αφουγκράστηκε την ανάγκη εκμάθησης της σωστής πρακτικής πλυσίματος χεριών στα παιδιά και παρουσίασε ένα προϊόν που απαντά σε μια από τις πιο βασικές ανησυχίες όλων των γονιών. Πρόκειται για το Εκπαιδευτικό Κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS που χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του αλλάζει χρώμα από μπλε σε άσπρο, όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει, βοηθώντας τα παιδιά να εντάξουν σωστές πρακτικές υγιεινής στην καθημερινότητά τους από μικρή ηλικία, με διασκεδαστικό τρόπο.

Το ΜΕΓΑ Hygiene KIDS είναι δερματολογικά ελεγμένο και μελετήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του παιδικού δέρματος. Περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, με γλυκερίνη και φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και προσφέρει απαλό καθαρισμό και αίσθηση ενυδάτωσης, ενώ έχει απίθανο άρωμα φρούτων, που τα παιδιά λατρεύουν.


 

Σερβιετάκια EveryDay Natura με σχεδιασμό που σέβεται το περιβάλλον, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα!

Οι σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις καθιστούν επιτακτική την ανάγκη σχεδιασμού προϊόντων με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Τα σερβιετάκια EveryDay Natura με κάλυμμα από 100% οργανικό βαμβάκι, εξ ολοκλήρου σχεδιασμό από βιοδιασπώμενα υλικά (απορροφητικός πυρήνας από φυτικές ίνες, αδιάβροχο κάτω κάλυμμα με βάση το άμυλο καλαμποκιού) και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση υγιεινής που εξασφαλίζει άριστη ισορροπία αποτελεσματικότητας και σεβασμού στο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαμβάνει όλα τα οφέλη ενός άριστου προϊόντος ακολουθώντας ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

Τα σερβιετάκια EveryDay Natura συγκεντρώνουν όλη την αγνότητα της φύσης σε ένα σερβιετάκι, εξασφαλίζοντας παράλληλα αξεπέραστη αποτελεσματικότητα με τη σφραγίδα ποιότητας EveryDay, της Νο1 μάρκας γυναικείας υγιεινής στην Ελλάδα.