ΕΛΛΟΚ: Επιστημονική Ημερίδα για τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων HPV

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα πλαισιώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) την εκστρατεία ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων H.P.V. που προωθεί. Η διαδικτυακή ημερίδα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 και ώρα 16:00-20:00 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουμε online την σχετική φόρμα.

Σκοπός της ημερίδας και της εκστρατείας είναι η παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης στους πολίτες, στα μέλη και τους εθελοντές των Οργανώσεων Ασθενών με καρκίνο που εκπροσωπεί η ΕΛΛΟΚ σε όλη την Ελλάδα, για τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV) και την σχέση του με την εμφάνιση συγκεκριμένου τύπου καρκίνου. Επιπλέον θα εστιάσει στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης εθνικών προγραμμάτων πρόληψης και προ-συμπτωματικού ελέγχου που μας προσφέρουν οι νέες φαρμακευτικές και διαγνωστικές επιλογές και παράλληλα, επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει την πολιτεία, με στόχο να εκφραστεί η αναγκαία πολιτική βούληση για την ανάδειξη του θέματος ως Εθνικής Στρατηγικής σημασίας για τη δημόσια υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα, πραγματοποιείται με την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV) και της Ελληνικής Εταιρείας Καρκίνου Κεφαλής & Τραχήλου με την ευγενική και άνευ όρων Χορηγία και Υποστήριξη της ROCHE Diagnostics (Hellas).

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά την Ημερίδα για τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων HPV:

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/