Έξι κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. από την Kaizen Gaming!

Η εταιρεία Kaizen Gaming, γνωστή για τα brands Stoiximan και Betano, με μια εξαιρετική πράξη προσφοράς προς την κοινωνία, αναδεικνύει την ανάγκη σταθερής στήριξης όλων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και εισφέρει πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ύψους 500.000 ευρώ. Αυτή τη φορά μάλιστα, η εταιρεία λειτουργεί και ως φορέας για την υιοθέτηση από τις υγειονομικές αρχές, μιας καινοτόμου τεχνολογίας η οποία αποτελεί ισχυρή συνθήκη για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε κλίνες Εντατικής Θεραπείας.

Η δωρεά αυτή είναι συνυφασμένη με την συνολική δραστηριότητα της Kaizen Gaming, η οποία προάγει την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία.

Διαθέτοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Υγείας για ενδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας απέναντι στην απειλή της πανδημίας, ακολουθώντας με συνέπεια την ανθρωποκεντρική της ευαισθησία και λειτουργικότητα.

Ειδικότερα, διερευνώντας τις καινοτόμες πρακτικές που ακολουθούν σύγχρονα κράτη για την ενδυνάμωση των συστημάτων υγείας, η Kaizen Gaming αποφάσισε να προχωρήσει σε μία δωρεά αξίας 500.000 ευρώ για την αγορά 6 κινητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που θα εισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες νοσηλείας των συμπολιτών μας. Η καινοτόμα αυτή λύση υιοθετήθηκε και σε άλλες χώρες με υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σε ΜΕΘ στην Ελλάδα.

 

Τι είναι οι Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αερακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων.

Ήδη κατά την επίσκεψή του την 11 Φεβρουαρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου εγκαταστάθηκαν δύο πλήρως εξοπλισμένες φορητές ΜΕΘ, από τις συνολικά έξι που δώρισε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας η εταιρεία Kaizen Gaming International και η Stoiximan.

Για την αξιόλογη αυτή δωρεά ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας δήλωσε τα εξής: «Σήμερα, είμαστε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για να ευχαριστήσουμε τη Stoiximan. Σας ευχαριστούμε πολύ, όπως και όλους τους ιδιώτες δωρητές μας. Γιατί αυτή η διαδικασία και αυτή η τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας έδειξε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί: ιδιωτικός τομέας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν και αυτό είναι πολύ θετικό και συγκινητικό. Σήμερα όμως είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε κάτι το πρωτοποριακό. Είναι φορητές ΜΕΘ. Δύο στο «Γ. Γεννηματάς», δύο στον «Άγιο Δημήτριο» και δύο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα, που έχει την ευγενή καλοσύνη να μας δωρίζει η εταιρεία. Είναι πλήρως εξοπλισμένες, είναι τελευταίας τεχνολογίας, είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ευρώπη και έχουν το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι, ανάλογα με την πίεση η οποία υπάρχει στη χώρα, στη Βόρεια Ελλάδα, στην Αττική, στην Αχαΐα, μπορούν να μεταφέρονται έτσι ώστε να ενισχύουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming International κ. Γιώργος Δασκαλάκης δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Τον τελευταίο έναν χρόνο ζούμε πρωτοφανείς στιγμές, πράγματα που κανείς μας δεν είχε φανταστεί και νομίζω είναι μία περίοδος πολύ δύσκολη για όλους.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που αυτό τον αγώνα τον δίνουν πολύ πιο ηρωικά και, βέβαια, εκτός από τους ασθενείς που περνάνε δύσκολα, αναφέρομαι στο νοσηλευτικό και στο ιατρικό προσωπικό της χώρας μας. Στην Kaizen και στην ευρύτερη οικογένεια της stoiximan, πιστεύουμε ότι πάντα, και ειδικά στις δύσκολες περιόδους, όσο περισσότερο αλληλέγγυοι στεκόμαστε τόσο περισσότερα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί. Σύμφωνα με αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης, είμαστε σήμερα εδώ για να παραδώσουμε 6 φορητές ΜΕΘ, οι 2 δύο εδώ στη Θεσσαλονίκη, με την ελπίδα με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και φυσικά το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση σε όσους νοσούν και πάνω από όλα πίστη και δύναμη στους ήρωές μας, σε αυτούς που προστατεύουν τις ζωές μας δουλεύοντας ακατάπαυστα, με την ελπίδα ότι σε λίγους μήνες τα πράγματα θα είναι καλύτερα.»

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/