Χρυσή διάκριση για τα vegan έτοιμα γεύματα της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε στα φετινά Vegan Awards για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των vegan επιλογών της λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Vegan Ready Meal». Ειδικότερα, ξεχώρισε για τις τρεις απολαυστικές, vegan προτάσεις της επιτυχημένης σειράς «AB Έτοιμα Γεύματα», που υπογράφει ο δημοφιλής και αναγνωρισμένος σεφ Άκης Πετρετζίκης.

Πρόκειται για επιλογές που εντυπωσιάζουν τόσο με τη γεύση τους, ενώ παράλληλα αποτελούν και ένα πλήρες γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας:

  • Λαζάνια λαχανικών με μανιτάρια, σπανάκι και μπεσαμέλ με γάλα σόγιας και καρύδας:  Vegan εκδοχή της αγαπημένης μας ιταλικής συνταγής, χαμηλή σε λιπαρά, καθώς η μπεσαμέλ έχει παρασκευαστεί με τη χρήση φυτικού γάλακτος σόγιας και καρύδας.
  • Μουσακάς με κιμά λαχανικών και μπεσαμέλ με γάλα σόγιας: Η αγαπημένη, παραδοσιακή συνταγή σε vegan εκδοχή, καθώς ο κιμάς λαχανικών έχει αντικαταστήσει τον μοσχαρίσιο κιμά και η μπεσαμέλ έχει δημιουργηθεί με τη χρήση φυτικού γάλακτος σόγιας.
  • Ρύζι basmati stir fried με τριλογία πιπεριών, λαχανικά και γλυκόξινη σάλτσα: Θρεπτικό και απολαυστικό vegan γεύμα, πλούσιο σε κάλιο, βιταμίνη C και φυλλικό οξύ, καθώς περιέχει 3 διαφορετικές πιπεριές (πράσινη, κίτρινη, πορτοκαλί).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία γεύματα είναι πιστοποιημένα από τον φορέα V-LABEL, ο οποίος παρέχει τη μόνη ανεξάρτητη ετικέτα πιστοποίησης Vegan και Vegetarian στην Ευρώπη. Επιπλέον, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα με τη μέθοδο MAP τροποποιημένης ατμόσφαιρας, ώστε να κρατούν αναλλοίωτη τη γεύση και την ποιότητα τους μέσα στο ψυγείο για 14 ημέρες από την ημέρα της παραγωγής τους.