Καμπάνια της CeraVe για την φροντίδα του δέρματος των διαβητικών

O Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί μια ιδιαίτερα συχνή διαταραχή, αριθμώντας περισσότερους από 420 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως και συνοδεύεται από αυξημένη νοσηρότητα και θνησιμότητα. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ) από μελέτη που διεξήγαγε σχετικά με τον επιπολασμό του σακχαρώδη διαβήτη και του προδιαβήτη στη χώρα μας, σχεδόν 10% του πληθυσμού έχει Σακχαρώδη Διαβήτη ενώ έως και 80% των ασθενών θα εμφανίσουν μία δερματική εκδήλωση της νόσου, όπως η ξηρότητα. 

Στην ενημέρωση των ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη για τη φροντίδα του δέρματός τους προωθεί η νέα καμπάνια της CeraVe υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ). Ειδικότερα η με τίτλο «Φροντίζοντας το δέρμα των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη» επικοινωνιακή εκστρατεία στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τις δερματικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρουσιάσει ένας ασθενής καθώς και τα οφέλη που μπορεί να δοθούν μέσω ενός απλού καθημερινού πρωτόκολλου περιποίησης από τη CeraVe. To 360° πλάνο επικοινωνίας θα πλαισιωθεί με ενεργοποιήσεις στα media, τόσο online όσο και offline, με εκπαίδευση φαρμακοποιών, με παρουσία στα σημεία πώλησης και στα ιατρεία αλλά και άλλες CRM ενέργειες.

 

Μελέτη σε ασθενείς με ξηροδερμία λόγω Σακχαρώδους Διαβήτη

Η CeraVe, γνωστή για τα προϊόντα της που ενισχύουν την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού, δημοσιεύει νέα κλινική μελέτη κοόρτης σε ασθενείς με ξηροδερμία λόγω Σακχαρώδους Διαβήτη. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 528 άτομα από 19 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας αποδείχθηκε ότι με τη χρήση του καθημερινού πρωτοκόλλου CeraVe, δηλαδή με CeraVe Hydrating Cleanser και CeraVe Moisturising Cream, το 98% των ασθενών είδε βελτίωση στα συμπτώματα της ξηροδερμίας, που οφειλόταν στον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα αποτελέσματα της μελέτης αποδεικνύουν ότι οι δερματικές παθήσεις που σχετίζονται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη φροντίδα, περιορίζοντας τις επιπτώσεις και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πασχόντων, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.


CeraVe Hydrating Cleanser - Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος 

Καθαρίζει και ενυδατώνει, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό στο πρόσωπο και το σώμα.  Η CeraVe Hydrating Cleanser κρέμα καθαρισμού προσώπου και σώματος αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους για να καθαρίζει και να αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να το επιβαρύνει και χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας. Εμπλουτισμένο με τρία απαραίτητα ceramides για την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, αυτό το καθαριστικό προσώπου και σώματος προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να ξεκινάτε την περιποίηση του κανονικού προς ξηρού δέρματος χωρίς να το ερεθίζετε. Η χρήση του είναι απλή: αρκεί το μασάζ με το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα και κατόπιν το ξέβγαλμα.


CeraVe Moisturising Cream - Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Σώματος 

Ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και το σώμα.  Η CeraVe Moisturizing Cream ενυδατική κρέμα, περιέχει και τα δύο αυτά συστατικά, προσφέροντας αποτελεσματική ενυδάτωση και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Αυτή η πλούσια μή λιπαρή ενυδατική κρέμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους ειδικά για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, ενώ είναι κατάλληλη για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα, καθώς και την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που απελευθερώνει σταθερά υαλουρονικό οξύ και τρία απαραίτητα ceramides καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στη μη λιπαρή της σύνθεση χωρίς άρωμα, αυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος με ceramides είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα , ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της, βελτιώνοντας την όψη και την υφή της. Η χρήση της δεν υπόκειται σε περιορισμούς, καθώς καθένας το εφαρμόζει όπου και όσο συχνά επιθυμεί.