Καθαριστές Αέρα Medicon: Ας φροντίσουμε για την ποιότητα του αέρα στο χώρο μας!

Με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού η προσοχή όλων μας στρέφεται όλο και περισσότερο στην υγιεινή, την πρόληψη και την φροντίδα. Ένα τέτοιο θέμα είναι και η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε στους εσωτερικούς χώρους. Η καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα είναι πολύτιμη για την υγεία μας όπως αποδεικνύεται και από σειρά επιστημονικών μελετών. Συνεπώς, ιδιαίτερα στο επιβαρυμένο περιβάλλον των μεγάλων αστικών κέντρων, η χρήση καθαριστή αέρα είναι πολύ καλή ιδέα.

Μια καλή πρόταση που μας δίνει τη δυνατότητα να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας είναι οι επαγγελματικοί καθαριστές αέρα της Medicon που με το συνδυασμό φίλτων HEPA και λαμπών UV κατακρατούν και καταστρέφουν μικροοργανισμούς και απομακρύνουν οσμές και καυσαέρια.

Οι καθαριστές αέρα της Medicon λειτουργούν με πατενταρισμένη τεχνολογία πολλαπλών ανεμιστήρων και εξασφαλίζουν 5 φορές μεγαλύτερη απόδοση από τους συνηθισμένους καθαριστές αέρα με ελάχιστη κατανάλωση και αθόρυβη λειτουργία. Μπορούμε να καθαρίσουμε από 900 μέχρι και 1500 κυβικά αέρα/ώρα, αθόρυβα (35dB), με μια συσκευή της οποίας το πάχος δεν ξεπερνά τα 12cm.

Ακόμη οι καθαριστές αέρα της Medicon διαθέτουν προφίλτρο, φίλτρα HEPA, φίλτρο ενεργού άνθρακα με ιώδιο, φίλτρο τεχνολογίας ψυχρού άνθρακα,αντιβακτηριδιακό φίλτρο ιόντων αργύρου, καταλύτες φορμαλδεύδης και λάμπες UV και ειδικούς αισθήτηρες για την ανίχνευση αιωρούμενων σωματιδίων και παθογόνων.

Ο χειρισμός τους είναι πολύ απλός με πλήκτρα αφής, τηλεχειριστήριο και mobile app. Μάλιστα μπορούμε να επιτύχουμε μέγιστο αυτοματισμός με την λειτουργία Smart Mode.

 

Τι μας αρέσει στους καθαριστές αέρα Medicon
  1. Καθαρίζουν υπερβολικά πολλά κυβικά αέρα/h. Επιλέξτε ένα απο τα διαθέσιμα μοντέλα των 900, 1100, 1300 και 1500 κυβικών ανά ώρα.
  2. Εγγυημένα η χαμηλότερη τιμή της αγοράς σε σχέση σε αυτά τα κυβικά και σε αυτές τις προδιαγραφές.
  3. Σημασία δεν έχει πόσα τετραγωνικά χώρου δηλώνει οτι καθαρίζει ένας καθαριστής αέρα. Σημασία έχει πόσες φορές καθαρίζει τον αέρα σε αυτά τα τετραγωνικά. Ένας καθαριστής 300 κυβικών/ώρα θα σας καθαρίσει τα 50 τετραγωνικά του γραφείου σας μόλις 2 φορές την ώρα. Ο καθαριστής της medicon των 1.500 κυβικών ανά ώρα, θα σας καθαρίσει τον αέρα του γραφείου σας 10 φορές σε μια ώρα. Δηλαδή ανά 6 λεπτά ανανεώνει τον αέρα φιλτραρισμένο απο παθογόνα, σκόνες, οσμές και αλλεργιογόνα. Εαν συνδυάσετε τα ανωτέρω με το πόσος κόσμος μπορεί να επισκέπτεται το γραφείο σας, τότε καταλαβαίνετε ποσο σημαντικό ειναι να ανανεώνεται ο αέρας συχνά.
  4. Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Οι καθαριστές αέρα που προσφέρουν και αφύγρανση ταυτόχρονα, δεν ενδείκνυνται για την πανδημία γιατί ξηραίνουν την ατμόσφαιρα. Σε ξηρό περιβάλλον τα σταγονίδια αιωρούνται για ώρες με αποτέλεσμα να μεταδίδονται πιο εύκολα βακτήρια και ιοί. Σε υγρό περιβάλλον καθιζάνουν ταχύτερα και δυσχεραίνεται η μετάδοσή τους.
  5. Καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Είναι οι μοναδικοί που έχουν πάχος μόλις 12 cm με επιλογή επιτοίχιας τοποθέτησης και έχουν δυνατότητα και επιτοίχιας τοποθέτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle