Parrano, το κάτι παραπάνω στη μαγειρική!
Ένα νέο σκληρό τυρί μακράς ωρίμανσης παρουσίασε η FrieslandCampina Hellas. Πρόκειται για το Parrano Robusto που φιλοδοξεί να κερδίσει τους καταναλωτές, με την πλούσια γεύση του και το τέλειο λιώσιμο!
To Parrano είναι ένα σκληρό τυρί μακράς ωρίμανσης 9 μηνών, βραβευμένο για την μοναδική συνταγή Robusto. Το ασύγκριτο χαρακτηριστικό του, που έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, είναι ότι συνδυάζει την πλούσια γεύση των σκληρών τυριών με το τέλειο λιώσιμο. Παρασκευάζεται από 100% αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.
Super Gold βραβείο στα World Cheese Awards
Η μοναδικότητα της συνταγής και γεύσης του Parrano Robusto είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμη, καθώς φέρει τη διάκριση «Super Gold» στα World Cheese Awards 2021-2022 ανάμεσα σε 4.000 συνταγές τυριών από πάνω από 40 χώρες.
Το Parrano κυκλοφορεί σε τρεις premium συσκευασίες, στον πάγκο αλλά και στο ράφι των ψυγείων των super market. Μπορούμε να το απολαύσουμε τριμμένο, μέσα στο φαγητό ή πάνω από αυτό, σε σαλάτες, αλλά και σκέτο σε ένα λαχταριστό πλατό. Το Parrano Robusto είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις και ήρθε για να γίνει η νούμερο ένα επιλογή στους λάτρεις του τυριού!
H νέα σειρά Parrano Robusto σηματοδοτεί την είσοδο της FrieslandCampina στην κατηγορία των Σκληρών Τυριών και αναδεικνύει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της εταιρείας που μετρά πάνω από 150 χρόνια στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.