Summer Camp για τα παιδιά των εργαζομένων σε UNI-PHARMA & InterMed

Τη συμμετοχή τους σε summer camp, δίπλα στη θάλασσα, έχουν τη δυνατότηττα να χαρούν τα παιδιά των 700 εργαζομένων του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ). Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, χρήσιμη για τα παιδιά, που ο Όμιλος έχει συμπεριλάβει στην στρατηγική του για την Εταιρική Υπευθυνότητα και την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, που υλοποιείται από την διοίκηση του ΟΦΕΤ σε συνεργασία με το Aqua Life Centre, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο και τις θαλάσσιες δραστηριότητες μέσω μιας σειράς μαθημάτων που παρέχονται από έμπειρους εκπαιδευτές αλλά και να ψυχαγωγηθούν. Τα μαθήματα, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης, ομαδικά αθλήματα, πρώτες βοήθειες, ναυαγοσωστικές γνώσεις και πολλά άλλα. Μετά τις δραστηριότητες στη θάλασσα, τα παιδιά απολάμβαναν ελαφρύ και υγιεινό γεύμα και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες από την εμπειρία τους.

Το πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2024, έδωσε την μοναδική ευκαιρία σε 51 παιδιά των εργαζόμενων στις εταιρείες UNI-PHARMA & InterMed να εξερευνήσουν τον κόσμο της θάλασσας με ασφάλεια και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ενδιαφέροντα.