Ξεκίνησε ο κατ’ οίκον εμβολιασμός από το Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων με σειρά πρωτοβουλιών στηρίζει το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών - Επιχείρηση «Ελευθερία» και συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία του ευάλωτου πληθυσμού της πόλης που επιθυμεί να εμβολιαστεί.

Από σήμερα Δευτέρα, 2 Αυγούστου, οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την 1η Υγειονομική Περιφέρεια, πραγματοποιούν εμβολιασμούς κατ΄οίκον σε ηλικιωμένους, Άτομα με Αναπηρία, ανήμπορους και μοναχικούς ανθρώπους που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα της Αθήνας.

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται από κινητές μονάδες του Δήμου, οι οποίες στελεχώνονται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας της 1ης ΥΠΕ που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Αθηναίων.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210.3428745 (08.00-17.00), ώστε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται και το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την μεταφορά ευάλωτων πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας δημότης ανεμβολίαστος λόγω αδυναμίας μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα της πρωτεύουσας.

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/