Το Make-A-Wish τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με φωταγωγήσεις και περιπάτους σε όλη την Ελλάδα

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής στις 29 Απριλίου είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish και κάθε χρόνο γιορτάζεται σε 50 χώρες με ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο. Πρόκειται για την επέτειο του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής του Chris που, 44 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήμερα της 29ης Απριλίου, με ώρα συγκέντρωσης 20:15, διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο, Walk for Wishes 2024, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη… και όχι μόνο! Φέτος, με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής ο περίπατος θα διεξαχθεί και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Oι περίπατοι θα είναι βραδινοί ώστε να φωτίσουμε τον ελληνικό ουρανό, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish με ειδικά φαναράκια και φωταγωγήσεις, ενώ τις πορείες θα οδηγήσουν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους. Οι συμβολικοί περίπατοι έχουν στόχο να τιμήσουν τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και τη μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο του Make-A-Wish.

Οι περίπατοι θα διεξαχθούν με τη συνεργασία ή και την Αιγίδα των Δήμων που θα φωταγωγήσουν μνημεία ή σημεία ορόσημο των πόλεων και θα σηματοδοτήσουν τους τερματισμούς των διαδρομών, ενώ η εξέλιξη των περιπάτων από κάθε πόλη θα αναμεταδίδεται μέσω του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι καθιερωμένες φωταγωγήσεις και από άλλους Δήμους, σε μία συμβολική κίνηση υποστήριξης της σημαντικής αυτής εορτής.

Οι συμμετοχές είναι δωρεάν, ενώ όσοι το επιθυμούν να προμηθευτούν το ειδικό kit από το www.makeawish-eshop.gr, ένα ειδικό φαναράκι με ρεσό μπαταρίας, και να το κρατούν κατά τη διάρκεια του περίπατου.

 

Οι περίπατοι

Περίπατοι θα διεξαχθούν στις παρακάτω πόλεις ενώ από το www.makeawish.gr μπορούμε σταδιακά να πληροφορούμαστε για τα σημεία συνάντησης

 1. Αθήνα: υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων
 2. Θεσσαλονίκη: υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης
 3. Καβάλα
 4. Δράμα
 5. Νάουσα
 6. Πτολεμαϊδα
 7. Τρίκαλα
 8. Βόλος
 9. Λάρισα
 10. Ιωάννινα
 11. Κέρκυρα
 12. Αίγιο
 13. Ηράκλειο (Κρήτη)
 14. Χανιά
 15. Άνδρος

 • Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΥΘΜΟΣ 94.9.
 • Χορηγός σε είδος: Event Plus.
 • Με την πολύτιμη Υποστήριξη: Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Δήμων ανά την Ελλάδα