«Πνοή Ζωής», μήνυμα αισιοδοξίας για τον καρκίνο του πνεύμονα το νέο βιβλίο του Χρήστου Αποστολάκου!

Όσο δύσκολα κι αν φαίνονται τα πράγματα, η ελπίδα πάντα φέρνει το φως. Αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα που μεταφέρει το νέο νέο βιβλίο με τίτλο "Πνοή Ζωής" που παρουσίασε ο φίλος και υποστηρικτής της FairLife LC.C., Χρήστος Αποστολάκος.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite. Μπορούμε να το προμηθευτούμε από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των εκδόσεων και από τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Πρωτοπορία. Τα έσοδά του βιβλίου θα διατεθούν για να στηρίξουν το Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης BREATH της FairLife LC.C. που προσφέρεται δωρεάν σε όσους βιώνουν τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο Χρήστος Αποστολάκος είναι ασθενής με καρκίνο του πνεύμονα σταδίου IV και  αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα τη νόσο, λαμβάνοντας στοχεύουσα θεραπεία, καθώς έχει βρεθεί θετικός σε συγκεκριμένο βιοδείκτη, μετά από μοριακό έλεγχο.  Είναι λάτρης της φυσικής άσκησης, της υγιεινής διατροφής, της επαφής με την φύση και μας προτρέπει να δυναμώνουμε μέσα από τις αντιξοότητες. Μέσα από την προσωπική του ιστορία  μας δίνει ένα μάθημα ζωής, ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.


 

Κάνε την παραγγελία σου! Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στις εκδόσεις iWrite με κόστος 9.90 €.


 

Το βιβλίο "Πνοή Ζωής" δεν απευθύνεται μόνο σε ασθενείς και φροντιστές που έχουν έρθει σε επαφή με τον καρκίνο του πνεύμονα. Είναι ένα σύνολο κειμένων, μια κατάθεση ψυχής που αποπνέει αισιοδοξία, τονίζει τη δύναμη της θέλησης για Ζωή και είναι πηγή θετικής ενέργειας για κάθε αναγνώστη.

Ο συγγραφέας μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα, καθώς πορεύεται μέσα από τη νόσο και συνεχίζει δυναμικά τη ζωή του, ζώντας με τον καρκίνο του πνεύμονα. Παρουσιάζει την σκοπιά ενός ασθενή – και όχι ενός ειδικού -  που δίνει εδώ και τρία χρόνια τον αγώνα, με επιτυχία μέχρι στιγμής, ενάντια στην ασθένεια.

Ο Χρήστος Αποστολάκος μιλά στην καρδιά μας και μας εμπνέει όλους. Όπως λέει κι ο ίδιος: "Θέλω να μεταφέρω μια φρέσκια ανάσα ζωής σε άλλους ασθενείς, σε φροντιστές, σε όσους έχουν βιώσει τον καρκίνο του πνεύμονα και όχι μόνο. Το βασικό μήνυμα είναι πως η αρρώστια μπορεί να νικηθεί με θάρρος και ψυχή, αγώνα αδιάκοπο και ηθικό ψηλό και βέβαια άριστη συνεργασία με τους γιατρούς."

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο προλογίζεται από τον Καθηγητή Ογκολογίας  και Πρύτανη του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιο Δημόπουλο.

Η  Πρόεδρος της FairLife L.C.C. Κορίνα Πατέλη – Bell υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την "Πνοή Ζωής" του Χρήστου Αποστολάκου και αφού υπενθύμισε ότι ο φορέας «στηρίζει όλους όσους έχει αγγίξει ο καρκίνος του πνεύμονα, αλλά και την οικογένεια που στέκεται δίπλα τους» σχολίασε την έκδοση και υπογράμμισε:  «Το όραμα μας δίκαιης ζωής για τους ασθενείς πέρα από στιγματισμούς και έναν μελλοντικό κόσμο ελεύθερο από τη νόσο, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δύναμη ψυχής και την αισιοδοξία που πρεσβεύει ο Χρήστος. Η έκδοση του βιβλίου «Πνοή Ζωής» ενισχύει το μήνυμα της ενημερωτικής καμπάνιας «Κάνε τη σωστή ερώτηση» η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αναφορικά με το στίγμα του καρκίνου του πνεύμονα. Ας είναι καλοτάξιδη η Πνοή Ζωής!».


Η έκδοση υποστηρίζεται με την ευγενική χορηγία των AstraZeneca, Roche, ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ, Κiriacoulis Mediterranean.