Τα Mωρομάντηλα Septona «Προϊόν της Χρονιάς» 2024

Στον θεσμό «Προϊόν της χρονιάς 2024» διακρίθηκε η Septona για την ανανεωμένη σειρά μωρομάντηλων «Septona BABY, KIDS FAMILY & MAX Wipes» στην κατηγορία «Μωρομάντηλα». Πρόκειται για σημαντική διάκριση που αναδεικνύει τις προσπάθειες της Septona να αναπτύσσει διαρκώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, επενδύοντας στην έρευνα και στην καινοτομία, πάντα με βάση διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, αλλά και με σεβασμό στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Septona κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταναλωτών σε ψηφοφορία, με κριτήρια την ποιότητα, την αξία και την ικανοποίηση από τη χρήση, η οποία ανέδειξε τα μωρομάντηλα Septona ως την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία τους. Τα μωρομάντηλα Septona έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες όλων των ηλικιών, με σύνθεση εντελώς απαλλαγμένη από οινόπνευμα & παραβένες (0%), ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα από το Εξειδικευμένο Ιατρείο Δερματολογίας Παίδων του Νοσοκομείου Α. Συγγρός.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό βράβευσης καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, η ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού αναδεικνύει τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα, ενώ παράλληλα τιμά τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην έρευνα, την καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων τους.