Το ταξίδι του ασθενούς: Βιοδείκτες–Μοριακό προφίλ–Εξατομικευμένες θεραπευτικές επιλογές

Η FairLife LCC διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα (webinar) με θέμα «Το ταξίδι του ασθενούς: Βιοδείκτες – Μοριακό προφίλ – Εξατομικευμένες θεραπευτικές επιλογές». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00.

Στο webinar συμμετέχουν εξαίρετοι επιστήμονες, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη χρήση βιοδεικτών στον καρκίνο του πνεύμονα, καθώς και για τη σημασία της διερεύνησης του μοριακού προφίλ του ασθενούς. Επίσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό όλες οι σύγχρονες εξατομικευμένες θεραπευτικές επιλογές, που μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της επιβίωσης, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό.


Ομιλητές:
  • Άννα Μπατιστάτου, Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομίας, Διευθύντρια Παθολογοανατομικού /Κυτταρολογικού Εργαστηρίου ΠΓΝΙ, Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
  • Ηλίας Αθανασιάδης, Ογκολόγος - Παθολόγος, Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής «Μητέρα», Επίκουρος Καθηγητής Ογκολογίας, Northwestern University, Η.Π.Α.
  • Κοσμάς Ηλιάδης, Θωρακοχειρουργός, Διευθυντής Θωρ/κης Κλινικής, Νοσοκομείο «Υγεία»
  • Ιωάννης Μπουκοβίνας, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικής Μονάδος, Βιοκλινική Θεσσαλονίκης
  • Ιωάννης Μούντζιος, Επιμελητής - Παθολόγος Ογκολόγος, Ογκολογικό Τμήμα και Μονάδα Κλινικών Μελετών Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

 

Υποστηρικτές
  • Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι εταιρείες: Roche Hellas, Amgen Hellas, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ (χορηγοί) και Astra Zeneca (υποστηρικτής).
  • Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ),της Ελληνικής Εταιρείας Καρκίνου Πνεύμονα (ΕΛΕΚΑΠ) και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής (ΕΕΠΑ).