Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 25-29 ετών

Το πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού έναντι της Covid-19 προχωρά με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή του πληθυσμού. Ήδη, σύμφωνα με τον Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, παρατηρείται πολύ μεγάλη πίεση στα ραντεβού αφού στη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας υπάρχει κάλυψη στο 100%.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αττική, που είναι και η μεγαλύτερη Περιφερειακή Ενότητα της χώρας και έχει 100% πληρότητα στα ραντεβού Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson. Μάλιστα η απορροφητικότητα των εμβολίων είναι πολύ υψηλή για τα εμβόλια και των τριών εταιρειών ώστε τα διαθέσιμα ραντεβού γίνονται ανάρπαστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σημαντικός παράγοντας για το άνοιγμα νέων ραντεβού είναι οι παραδόσεις των εμβολίων. Αν αυτές εξελιχθούν όπως αναμένονται, τότε, σύμφωνα με τον κ. Μ. Θεμιστοκλέους, θα ανοίξουν επιπλέον ραντεβού για το μήνα Ιούνιο και αρχές Ιουλίου για τα εμβόλια των εταιρειών Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, έτσι ώστε να μπορούν να κλείσουν ραντεβού όλοι οι δικαιούχοι.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση και τον προγραμματισμό για το άνοιγμα των καινούργιων ραντεβού, την Πέμπτη 10 Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα έτσι ώστε οι πολίτες της ηλικιακής ομάδας 25-29 να μπορούν να κλείσουν ημερομηνία εμβολιασμού με κάποιο από τα τρία διαθέσιμα εμβόλια.

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle