Ανοίγει η πλατφόρμα της τρίτης δόσης για τους άνω των πενήντα ετών

Μετά τους ανοσοκατεσταλμένους, τους άνω των 60 ετών και τους υγειονομικούς, σειρά για την τρίτη δόση του εμβολίου για την Covid-19 παίρνουν οι πολίτες άνω των 50 ετών. Η σχετική πλατφόρμα για να κλείσουν το ραντεβού ανοίγει το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2021.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, η οποία, αφού συνεκτίμησε τα μέχρι σήμερα επιστημονικά δεδομένα, συστήνει τη διενέργεια τρίτης δόσης για τα άτομα άνω των 50 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ειδικότερα η σύσταση αφορά στους πολίτες με υποκείμενα νοσήματα  που ανήκουν στην ομάδα Α (άτομα με υποκείμενα νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου) και στους πολίτες που ανήκουν στην ομάδα Β (άτομα με υποκείμενα νοσήματα υψηλού κινδύνου), εφόσον έχουν συμπληρωθεί 6 μήνες από τη διενέργεια της δεύτερης δόσης.

Συνολικά υπολογίζεται στην πρώτη φάση ο εμβολιασμός με την τρίτη δόση αφορά περίπου στα 100.000 άτομα ενώ η η λίστα θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με όσους δικαιούχους κλείνουν τους 6 μήνες από τη δεύτερη δόση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle