Άσυλο Ανιάτων: Πολύτιμη δωρεά από το τμήμα AHEPA Athens Chapter HJ001

Η οργάνωση AHEPA και το τμήμα Athens Chapter HJ001 στήριξε πρόσφατα το Άσυλο Ανιάτων με μια πολύτιμη δωρεά, ένα εξειδικευμένο πλυντήριο ταψιών Decarbonizer. Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023, στις εγκαταστάσεις του Ασύλου στην Κυψέλη και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση του εξοπλισμού της κουζίνας του Άσυλου Ανιάτων.

Το τμήμα Athens Chapter HJ001, το αρχαιότερο και ιστορικότερο τμήμα της οργάνωσης AHEPA στην Ελλάδα, διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο για τον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυσή του. Σε αυτό το πλαίσιο, επέλεξε να διαθέσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ενέργεια στο Άσυλο Ανιάτων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των περιθαλπόμενων που πάσχουν από κινητική αναπηρία. Στην τελετή παραλαβής παρευρέθησαν εκπρόσωποι του τμήματος AHEPA Athens Chapter HJ001, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία και την ευκαιρία να στηρίξουν έναν σημαντικό φιλανθρωπικό οργανισμό όπως το Άσυλο Ανιάτων.

Η κα. Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα AHEPA Athens Chapter HJ001 και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κύριο Σταύρο Σταθόπουλο για την πολύτιμη στήριξή τους. Μας δίνει δύναμη και ελπίδα η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από την κοινωνία των πολιτών, μέσα από ενέργειες αλληλεγγύης και προσφοράς για την ενίσχυση του έργου που επιτελούμε».

Ο κος Σταύρος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του AHEPA Athens Chapter HJ001, δήλωσε: «Οι δράσεις αλληλεγγύης δεν αποτελούν μόνον καταστατική υποχρέωση της οργάνωσης και ιδιαίτερα του τμήματός μας, αλλά συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των άλλων και στην προώθηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας. Ακόμη και η συμμετοχή σε μικρές πράξεις αλληλεγγύης μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να εμπλακούν, δημιουργώντας συλλογικό αντίκτυπο για τη βελτίωση της κοινωνίας».