Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη στη Θεσσαλονίκη

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο της Κοιλιοκάκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της νόσου στις 16 Μαΐου.

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρες 12:00 – 15:00 μ.μ., η ΗΛΙΟΣ μας περιμένει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να μας παρουσιάσει δύο χρήσιμους οδηγούς απαραίτητους σε κάθε πάσχοντα, με θεματολογία που αφορά στη διαχείριση της Κοιλιοκάκης καθώς και στον συνδυασμό Κοιλιοκάκης και Σακχαρώδους Διαβήτη.

Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση: η κ. Μαίρη Τσελεκίδου, νοσηλεύτρια και μητέρα πάσχοντος, ο κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος, διατροφολόγος-βιολόγος και η κ. Κυριακή Τσιρουκίδου, παιδοενδροκρινολόγος. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί light lunch με γευστικές παρασκευές ελεύθερες γλουτένης από τη chef Βασιλική Βαΐδου.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και της Gea Bakery.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε τηλεφωνικά ή μέσω εφαρμογών whats app και viber στο τηλέφωνο 6979919945 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση glutenfreeevent@gmail.com.

 

ΗΛΙΟΣ: Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της, χωρίς γλουτένη

Η ΗΛΙΟΣ με φροντίδα δημιουργεί την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της, χωρίς γλουτένη, από εκλεκτό και μη γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι και ρύζι. Στόχος της είναι να προσφέρει ποικιλία επιλογών και πλούσια  γεύση στους πάσχοντες αλλά και σε όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη γλουτένη, φροντίζοντας να απολαμβάνουν εκλεκτές γεύσεις χωρίς περιορισμούς.

Με τη νέα αυτή σειρά οδηγών, η ΗΛΙΟΣ αναδεικνύει για άλλη μία φορά την ευαισθησία της απέναντι στους πάσχοντες από Κοιλιοκάκη και από δυσανεξία στη γλουτένη, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές σε θέματα διατροφής, προετοιμασίας γευμάτων, υγιεινής, άθλησης και πολλών ακόμα παραγόντων που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους, στοχεύοντας στην ανακούφισή τους από συμπτώματα και, παράλληλα, στη διατήρηση της ποιότητα ζωής τους στο ακέραιο.

ADMAN