Βραβείο για το σποτάκι «Μην Αμελείς» της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. στα Patient Partnerships Awards

Tags

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την MSCOMM (Integrated Communications Agency), στο πλαίσιο των Patient Partnerships Awards, έλαβε χάλκινο βραβείο στην ενότητα "Prevention and Disease Awareness Campaignsγια το ραδιοτηλεοπτικό της spot για το 2021, με τίτλο "ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ”.

Ένα βίντεο ευαισθητοποίησης της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. για τα χρόνια νοσήματα, σε μια προσπάθεια της να επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο την ανάγκη της τακτικής παρακολούθησης των χρόνιων νοσημάτων, εν μέσω της πανδημίας SARS-CoV-2.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. Δρ. Ι. Κυριαζής και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MSCOMM κ. Μ. Στάγκος κατά την παραλαβή του βραβείου

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου, υπό τη μορφή φωτογράφησης, με τη συμμετοχή των νικητών και της Κριτικής Επιτροπής. Συνολικά απονεμήθηκαν 11 χρυσά, οκτώ αργυρά και πέντε χάλκινα βραβεία, για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών και ωφελούν συνολικά το σύστημα Υγείας, στις παρακάτω κύριες διαγωνιστικές κατηγορίες:

  • Prevention and Disease Awareness Campaigns
  • Improving Health
  • Changing Culture in Healthcare
  • Covid 19 Pandemic Related Initiatives

 

Το βραβείο παρέλαβαν:

  • Εκ μέρους της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν ο Πρόεδρος του Δ.Σ Δρ. Ι. Κυριαζής
  • Εκ μέρους της MSCOMM ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μ. Στάγκος

Αξίζει να παρακολουθήσουμε το ραδιοτηλεοπτικό spot της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. αλλά και να το κοινοποιήσουμε σε όλους τους φίλους μας