Βραβείο Καινοτομίας για τη ΜΕΒΓΑΛ στη Saudi Food Show

Σε μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών στις αραβικές χώρες, την Διεθνή Έκθεση Saudi Food Show, διακρίθηκε η ΜΕΒΓΑΛ. Στο πλαίσιο της έκθεσης που διεξήχθη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας από 21 έως 23 Μαΐου 2024, η Ελληνική εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας “Best Snack Award” για τη σειρά των λαχταριστών επιδορπίων “Yum Yog”

Οι κριτές έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην καινοτομία της ΜΕΒΓΑΛ για τη νέα σειρά επιδορπίων με βάση το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι, που λάνσαρε σε πρωτότυπους συνδυασμούς με δροσερές γεύσεις, όπως: Pavlova με Φράουλα & Μαρέγκα & Cheesecake Λεμονιού με Μπισκότα Βουτύρου.

Η σειρά “Yum Yog” που απευθύνεται στους λάτρεις των gourmet γαλακτοκομικών κατέκτησε όχι μόνο την καρδιά των καταναλωτών αλλά και το βραβείο “Best Snack Award”, ως το ιδανικό επιδόρπιο που ισορροπεί την λαχταριστή γεύση με τα προτερήματα και οφέλη του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού!

Στην σημαντική διάκριση αναφέρθηκε ο Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας, κ. Γιώργος Βανίδης, ο οποίος τόνισε: «Η συμμετοχή της ΜΕΒΓΑΛ στην έκθεση Saudi Food Show  αποτυπώνει την εξωστρεφή φιλοσοφία και το ενδιαφέρον μας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη συνεργασιών σε χώρες με ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία, όπως η Σαουδική Αραβία.  Παράλληλα μέσω των εξαγωγών μας βελτιώνουμε το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας δημιουργώντας εγχώριο πλούτο και γινόμαστε πρεσβευτές των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής στην παγκόσμια κοινότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γιαούρτια της ΜΕΒΓΑΛ συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους στις αγορές του εξωτερικού κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια, με τις συνολικές εξαγωγές της εταιρείας να αποτελούν πλέον το 40% του συνολικού κύκλου εργασιών της.