Διπλή αιμοδοσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή Παλλήνης

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα επισκεψημότητα ολοκληρώθηκαν οι δύο μεγάλες Εθελοντικές Αιμοδοσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή Παλλήνης.

Οι αιμοδοσίες πραγματοποιήθηκαν στο κεντρικό κτίριο της Εράσμειου Ελληνογερμανικής Σχολής, την Παρασκευή 10 και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021. Σημειώνεται ότι η αιμοδοσία μπορεί να παρέμεινε σε  κλειστό κύκλο λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό, ωστόσο, ήταν αρκετά μεγάλη η ανταπόκριση των αιμοδοτών καθηγητών, δασκάλων και γονέων, που έσπευσαν να προσφέρουν αίμα. Συνολικά  και  από  τις  δύο  αιμοδοσίες συγκεντρώθηκαν 60 φιάλες αίματος.

Η Ιδρύτρια Πρόεδρος της σχολής, κα Ιωάννα Βόσσου, ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα τον Προέδρο του Οργανισμού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, ο οποίος παρέστη στην αιμοδοσία, επισημαίνοντας ότι όσο η ανθρώπινη αναλγησία αμβλύνεται τόσο ο ανθρωπισμός στην πράξη της αιμοδοσίας τονώνεται και ο κόσμος γίνεται πιο ανθρώπινος σε αξίες συλλογικότητας.

ADMAN