Δίρφυς: Διάκριση στα Diamonds of the Greek Economy 2022

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ διακρίθηκε στη διοργάνωση “Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2022”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων του 2022, βάσει της βελτίωσης συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν και άλλοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών και κυρίως οι εταιρικές στρατηγικές.

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, εφαρμόζοντας το επιχειρηματικό της πλάνο και προχώρησε σε νέα επένδυση ύψους 3 εκ. € αυξάνοντας την παραγωγική της ικανότητα. Τα τελευταία δε χρόνια, κατάφερε να μειώσει τον υψηλό δανεισμό σε σχέση με τον κύκλο εργασιών, ενώ το 2022 αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη περίπου 30%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και άλλων χωρών.