Έκκληση του ΙΣΑ στους ιατρούς να ενημερώσουν τους πολίτες για τα οφέλη του εμβολιασμού

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο μεγαλύτερος ιατρικός σύλλογος της χώρας, σταθερά και με συγκεκριμένες ενέργειες για τα μέλη του, αλλά και για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, προσπαθεί να συμβάλει στον αγώνα κατά του covid-19.

Στο πλαίσιο της ανάγκης συστράτευσης ολόκληρης της ιατρικής κοινότητας στην αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19, προέτρεψε και προτρέπει κάθε συνάδελφο ιατρό-μέλος του ΙΣΑ καθώς και το κάθε πολυϊατρείο, διαγνωστικό εργαστήριο ή ιατρείο, που δραστηριοποιείται στην περιφέρειά του, να συμμετάσχει στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών κατά του SARS-CοV-2, αλλά και κάθε πολίτη που δεν έχει μέχρι σήμερα εμβολιαστεί να το κάνει άμεσα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προσπαθεί να περιφρουρήσει το κύρος του ιατρικού λειτουργήματος. Σέβεται τις επιστημονικές απόψεις, αλλά και οφείλει να ελέγχει πειθαρχικά εκείνους που επιδιώκουν την παραπλάνηση του κοινού. Ο ΙΣΑ το έχει ήδη κάνει έμπρακτα. Δημόσιες δηλώσεις και θέσεις που διαστρεβλώνουν την επιστημονική αλήθεια αποπροσανατολίζουν το κοινό και είναι για το λόγο αυτό καταδικαστέες.

Μάλιστα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε σχετική ανακοίνωση του σημειώνει ότι το ιατρικό σώμα οφείλει να επιδείξει τη σοβαρότητα και τη σύνεση που αρμόζει στο κύρος του ιατρικού λειτουργήματος και υπογραμμίζει ότι η τεκμηριωμένη ιατρική γνώση και τα επιστημονικά ιατρικά δεδομένα είναι η μόνη επιστημονική αλήθεια, τώρα και πάντα.

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/