Η Ipsen Ελλάδας μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για πέμπτη συνεχή χρονιά

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Ipsen Ελλάδας αναδεικνύεται μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στο πλαίσιο του θεσμού Best Workplaces, που αποτελεί την πλέον εκτενή και αξιόπιστη σχετική έρευνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η γνωστή βιοφαρμακευτική εταιρεία κατέλαβε στη λίστα Best Workplaces™ Hellas 2024 την δεύτερη θέση στην κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 20 έως 49 εργαζόμενους.

Η διάκριση στη λίστα Best Workplaces αποδίδεται στις εταιρείες οι οποίες αποδεικνύουν κατά τη διαδικασία της πιστοποίησης και της αξιολόγησης ότι εφαρμόζουν υψηλά εργασιακά πρότυπα και διέπονται επίσης από αξίες, όπως αξιοπιστία, σεβασμό, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα. Η Ipsen Ελλάδας απέσπασε τη δεύτερη θέση στη λίστα με βάση τις απαντήσεις των εργαζομένων στο ερωτηματολόγιο Trust Index© και από την αξιολόγηση της έκθεσης Culture Audit©, η οποία υποβάλλεται από τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, αναφορικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές διοίκησης των ανθρωπίνων πόρων. 

Οι συνεχείς διακρίσεις της Ipsen Ελλάδας στο θεσμό επιβραβεύουν και επιβεβαιώνουν τη στρατηγική της εταιρείας που επενδύει στην δημιουργία και τη διατήρηση ενός ισορροπημένου, σύγχρονου και ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στον σεβασμό, στη συνεργασία, στην αλληλοκατανόηση και στην ανάπτυξη των εργαζομένων της. 

Την πέμπτη συνεχόμενη διάκριση της εταιρείας στη λίστα Best Workplaces σχολίασε η Calie Sharman, Γενική Διευθύντρια της Ipsen Ελλάδας που δήλωσε υπερήφανη για την ομάδα της Ipsen και τόνισε: «Νιώθουμε μεγάλο αίσθημα ευθύνης προς τους συνεργάτες μας. Η δεύτερη θέση αποτελεί για εμάς αναγνώριση και ευθύνη. Τώρα ακόμα περισσότερο πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας, να επενδύσουμε περαιτέρω στην ανάπτυξη και  στην συνεχή εκπαίδευσή των εργαζομενών μας, αλλά κυρίως να συνεχίσουμε να χτίζουμε μαζί  πάνω στις σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα χρόνια». Επιπλέον η κα Sharman επισήμανε: «Αυτή η διάκριση αποτελεί επιτυχία των εργαζόμενων μας, οι οποίοι με την ψήφο εμπιστοσύνης τους μας τιμούν με την δεύτερη θέση, ανάμεσα στους καλύτερους. Τους ευχαριστούμε θερμά -και  δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε πάντοτε έμπρακτα- αναδεικνύοντας την  προστιθέμενη αξία που δίνουν στην κοινή προσπάθειά μας, οι καινοτόμες ιδέες τους,η αφοσίωσή τους στο όραμα της IPSEN να προσφέρουμε  μία καλύτερη ζωή για όσους ασθενείς μας έχουν ανάγκη στις θεραπευτικές κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε»

Περαιτέρω, η επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της Ipsen Ελλάδας, Nαυσικά Τζιορίδου αναφέρθηκε στη διάκριση και δήλωσε: «η διάκριση αυτή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει πως έχουμε όλοι μαζί καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις, ένα περιβάλλον όπου οι εταιρικές μας αξίες όπως η ακεραιότητα,ο σεβασμός και η αλληλεγγύη κυριαρχούν,ένα περιβάλλον όπου δίνει ευκαιρίες συνεχούς ανάπτυξης και αναγνώρισης αλλά ταυτόχρονα σέβεται και προάγει την ποιότητα της προσωπικής ζωής και ευημερίας των εργαζομένων μας. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε στους ανθρώπους μας, χάρη στους οποίους ισχυροποιούμε συνεχώς το αποτύπωμά μας στην Ελληνική κοινωνία κάτι το οπόιο αποτελεί για εμάς στην IPSEN ισχυρή δέσμευση και ευθύνη».