Απρίλη μου Ξανθέ! Συναυλία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στις Σέρρες

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Περιφερειακού Τμήματος του Οργανισμού στις Σέρρες, διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, και ώρα 19:00΄, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών (πρώην ΤΕΙ) μεγάλη συναυλία με τίτλο «Απρίλη μου Ξανθέ».

Στην εκδήλωση, που θα είναι ελεύθερη για το κοινό, η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παρουσιάσει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 47 χορωδοί/εθελοντές.

Τα κείμενα και τις διαφάνειες που θα πλαισιώσουν τα τραγούδια επιμελείται η χορωδός/φιλόλογος κα Μαρία Πέττα, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου. Στόχος της συναυλίας είναι να αναδείξει ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για διευκόλυνση της μετάβασης στο χώρο της συναυλίας, θα διατίθεται δωρεάν λεωφορείο μπροστά από την Εθνική Τράπεζα. Ώρες αναχώρησης: 6.30΄μ.μ. & 6.45΄μ.μ.