Δυναμικό «παρών» ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο φετινό θεσμό του Super Cup

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε, θα δώσει δυναμικά το «παρών» στη διήμερη γιορτή του Ελληνικού Μπάσκετ (2ο ΗNC Coin Super Cup) που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το προσεχές Σαββατοκύριακο (25-26 Σεπτεμβρίου) και θα συνδυαστεί με τη μαζική επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο ρόλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο φετινό θεσμό του Super Cup θα είναι διττός. Αφενός θα παρέχει υγειονομική κάλυψη στο κοινό που θα παρακολουθήσει τις τέσσερις κορυφαίες αναμετρήσεις, αφετέρου εκπαιδευτές και ειδικά εκπαιδευμένα κλιμάκια Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών της οργάνωσης θα πραγματοποιήσουν επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών (περιπτώσεις πνιγμονής, καρδιοπνευμονική ανάνηψη κ.α.) στην ανάπαυλα των αναμετρήσεων, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κόσμου για τη αξία των Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών σε μικρούς αθλητές, ηλικίας από 6 έως 15 ετών, των ακαδημιών της ΚΑΕ Προμηθέας.

Υπενθυμίζεται ότι στο θεσμό θα λάβουν μέρος οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της περασμένης σεζόν της Stoiximan Basket League (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Λαύριο Megabolt, ΑΕΚ, Προμηθέας), ενώ όλοι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτριος Τόφαλος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle