ΕΚΟΜΕΝ: Webinar με θέμα «Η διεπιστημονική διαβητολογική ομάδα εκπαιδεύει και εκπαιδεύεται»

Με στόχο να συμβάλλει στην εποικοδομητική συνεργασία, και τη γόνιμη ανταλλαγή γνώσεων και δεδομένων επί της διεπιστημονικής συνεργασίας της διαβητολογικής ομάδας το Eλληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) οργάνωνει την προσεχή Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 20:00 webinar με θέμα: «Η διεπιστημονική διαβητολογική ομάδα εκπαιδεύει και εκπαιδεύεται»

Οι εισηγητές, καταξιωμένοι επιστήμονες, θα ενημερώσουν για τα σημερινά δεδομένα της συνεργασίας των μελών της διεπιστημονικής ομάδας στον σακχαρώδη διαβήτη. 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ WEBINAR 

 

Προεδρείο: Ε. Βλάχου
  1. "Ειδικός Νοσηλευτής Διαβήτη και εξατομικευμένη εκπαίδευση στο νοσοκομείο": Ομιλήτρια: Σ. Μπουλαζέρη - Σχολιασμός: Μ. Μελετιάδου
  2. Διαβητικό “burnout” σημάδια και τρόποι αντιμετώπισης: Ομιλήτρια: Φ. Μπακομήτρου - Σχολιασμός: Μ. Νικολακοπούλου
  3. "Ο ρόλος του ποδολόγου στην πρόληψη και θεραπεία του διαβητικού ποδιού": Ομιλήτρια: Ε. Γιάννου - Σχολιασμός: Γ. Μάρκου
  4. "Διατροφικές επιλογές και φόρμες": Ομιλητής: Κ. Παπαλαζάρου - Σχολιασμός: Χ. Δημοσθενόπουλος

 

Πως θα παρακολουθήσουμε:

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε το webinar αφού ολοκληρώσουμε την online εγγραφή μας. Συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό μας και το email μας στη φόρμα εγγραφής, θα λάβουμε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τη διεύθυνση (link) μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το webinar και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα μετάδοσης.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle