Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές

Tags

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν ξεχνά τους πολίτες που είδαν τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη από τις καταστροφικές φωτιές του περασμένου καλοκαιρού, πραγματοποιώντας μια σειρά από δράσεις για την ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, κλιμάκιο με εθελοντές και προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αναχώρησε με όχημα από την Κεντρική Αποθήκη της οργάνωσης στην Αθήνα, μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα, νερά, είδη πρώτης ανάγκης κ.α.), την οποία και εν συνεχεία διέθεσαν πόρτα-πόρτα στους κατοίκους του χωριού Τρόπαια Αρκαδίας (ορεινή Γορτυνία). Αντίστοιχες διανομές θα πραγματοποιηθούν και τις επόμενες μέρες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της παντός είδους ενίσχυσης που προσφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις πυρόπληκτες οικογένειες όλης της χώρας, θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα πολυάριθμες δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των μαθητών, νηπιαγωγείων και δημοτικών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle