Η DEMO ABEE στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της καρδιολογίας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων  DΕΜΟ ΑΒΕΕ, συμμετείχε στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου 2021. Το Συνέδριο  αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων Πανελλήνιων συνεδρίων και  έχει  καθιερωθεί ως ένα από τα  σημαντικότερα  επιστημονικά  συνέδρια  στα δρώμενα της καρδιολογικής  κοινότητας.

Το 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο παρακολούθησαν δια ζώσης και διαδικτυακά καρδιολόγοι από όλη την Ελλάδα  και το εξωτερικό. Αποτέλεσε ένα συνδυασμό παρουσιάσεων και σχολιασμού-συζήτησης των νέων δεδομένων και εξελίξεων τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο στην καρδιολογία και στην καρδιοχειρουργική. Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες περιελάμβαναν τις νέες θεραπείες στις βαλβιδοπάθειες, τη χρόνια στεφανιαία νόσο, την καρδιακή ανεπάρκεια, την αρτηριακή υπέρταση, το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και τις αρρυθμίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φαρμακοβιομηχανία DΕΜΟ ΑΒΕΕ στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων έχει μία ισχυρή παρουσία στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά με θεραπευτικές επιλογές για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων. Στο συνεχώς αναπτυσσόμενο εταιρικό Portfolio περιλαμβάνονται κατηγορίες  φαρμάκων  για την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της δυσλιπιδαιμίας, της αθηροθρόμβωσης, της σταθερής στηθάγχης και της καρδιακής ανεπάρκειας.

Για την υπέρταση, η οποία προσβάλλει το 30%  του ενήλικου πληθυσμού στην Ελλάδα, είναι σημαντική η επίτευξη θεραπευτικής ανταπόκρισης. Η  DΕΜΟ ΑΒΕΕ  εμπλουτίζει  τις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές κατηγορίες με νέα ποιοτικά φάρμακα για τη θεραπεία της αρτηριακής υπέρτασης στην κατηγορία των  αποκλειστών  AT1 υποδοχέων  της αγγειοτενσίνης ΙΙ είτε ως μονοθεραπεία,  είτε σε συνδυασμό με διουρητικό  ή/και ανταγωνιστή ασβεστίου.    


 

ADMAN