Η Λουξ παρουσιάζει το παγωμένο τσάι λουξ Tea

Μια νέα πρόταση για παγωμένο τσάι παρουσίασε πρόσφατα η Λουξ. Πρόκειται για την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Η ανανέωση της ταυτότητας των προϊόντων της Λουξ ήρθε λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού για να χαρίσει στιγμές φυσικής απόλαυσης.

Η ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, αποτελείται από τρεις υπέροχες γεύσεις: μαύρο τσάι με λεμόνι, ροδάκινο και πράσινο τσάι με κόκκινα φρούτα. Τα προϊόντα της σειράς λουξ Tea περιέχουν 100% φυσικά γλυκαντικά, φυσικούς χυμούς σε ποσοστό 3% έως 5%, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και δεν περιέχουν συντηρητικά. Η σύσταση αυτών των προϊόντων προσφέρει μια επιλογή πρωτόγνωρης απόλαυσης με μειωμένες θερμίδες, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και τεχνικών γλυκαντικών και εγγυάται ένα ασύγκριτα φυσικό, γευστικό αποτέλεσμα. Το τσάι με λεμόνι, το τσάι με ροδάκινο και το τσάι με κόκκινα φρούτα της σειράς λουξ Tea κυκλοφορούν σε νέες,  ανανεωμένες συσκευασίες των 500 ml και 1.5 λίτρου.

Η σειρά λουξ Tea συνεχίζει την παράδοση των προϊόντων Λουξ και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία συνδυάζοντας την απόλαυση με την άριστη ποιότητα και  τις εκλεκτές πρώτες ύλες. Τα εικαστικά των ετικετών για τη σειρά λουξ Tea έχει σχεδιάσει η διαφημιστική εταιρία New Age.


 

 

 

 

 

 

ADMAN