Ινστιτούτο Prolepsis: Ημερίδα Ενημέρωσης για την γνησιότητα του ελαιόλαδου και του μελιού

Μια ενδιαφέρουσα Ημερίδα Ενημέρωσης οργανώνει το Ινστιτούτο Prolepsis την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, 10:00-13:00 στο πλαίσιο του εθνικού ερευνητικού προγράμματος QuaAuthentic_GR. Το έργο αφορά στην ανάπτυξη καινοτόμων «εργαλείων» για τον προσδιορισμό της γνησιότητας του ελαιόλαδου και του μελιού με συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών, καθώς και στην ευαισθητοποίηση επαγγελματία και καταναλωτή. 

Στη διαδικτυακή Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι στόχοι, τα εργαστηριακά αποτελέσματα και το εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος. Θα αναλυθούν τα καινοτόμα «εργαλεία» που αναπτύχθηκαν και η αξία των αποτελεσμάτων του προγράμματος για την Αλυσίδα Παραγωγής, Τυποποίησης-Συσκευασίας και Κατανάλωσης. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο «Αυθεντικότητα Ελληνικού Ελαιόλαδου και Μελιού: Αναλυτικές Μέθοδοι και Περιορισμοί, Σύγχρονες Πρακτικές & Νομοθεσία».

  • Στον σύνδεσμο Agenda_QuaAuthentic_GR_InfoDay μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα QuaAuthentic_GR.
  • Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Για να παρακολουθήσουμε την ημερίδα το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουμε την σχετική φόρμα εγγραφής.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση για συμμετοχή Ατόμου/ων με Αναπηρία: 210-6255700, info@prolepsis.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle