Με την αρωγή της DEMO το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για μια ακόμη χρονιά η γνωστή φαρμακοβιομηχανία DEMO θα στηρίξει με τη χορηγία της το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου, τον θεσμό που κάθε καλοκαίρι θέτει το Β.Α. Αιγαίο ως πόλο έλξης για το παγκόσμιο φιλόμουσο κοινό.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου διαθέτει ένα διαχρονικό ποιοτικό αποτύπωμα αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν καλλιτεχνικό πυρήνα διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών και ένα συνεχώς αυξανόμενο πιστό κοινό. Παράλληλα, συμβάλλει σταθερά στην περιφερειακή ανάπτυξη, στηρίζοντας τον τουρισμό μέσω του πολιτισμού.

Η υποστήριξη της DEMO στη δέκατη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ αναδεικνύει τον κώδικα αξιών της εταιρείας που συδυάζει την υπεύθυνη κοινωνική παρουσία με το επιχειρηματικό αντικείμενο. Η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ανέφερε σχετικά: «Βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της διοργάνωσης από τον πρώτο χρόνο. Φέτος, με χαρά γιορτάζουμε τη δέκατη επέτειο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου, συνεπείς στη δέσμευσή μας για στήριξη ενεργειών που αναδεικνύουν τις αξίες του τόπου μας και συμβάλλουν στην  ανάπτυξη της πολιτιστικής καλλιέργειας»