ΝΟΥΝΟΥ PowerBowl, η νέα σειρά επιδόρπιων στραγγιστού γιαουρτιού με γεύσεις

Η νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ PowerΒowl που παρουσίασε η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ είναι το διαβατήριο για τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των επιδόρπιων γιαουρτιού με γεύσεις. Η νέα σειρά παράγεται στο Πρότυπο εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη θέση της εταιρείας στην αγορά του Γιαουρτιού.

Το ΝΟΥΝΟΥ PowerBowl, εμπνευσμένο από τα PowerBowls, μία από τις πιο ευρέως διαδομένες διατροφικές & lifestyle τάσεις της εποχής, είναι το νέο απολαυστικό και θρεπτικό Κύπελλο Δύναμης. Κάθε κύπελλο περιέχει 16g πρωτεΐνης και χάρη στον φυσικό τρόπο στράγγισης, συνδυάζει όλα τα καλά του ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό με συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, όπως φρούτα, δημητριακά και σπόρους.

Το ΝΟΥΝΟΥ PowerBowl διατίθεται σε 5 λαχταριστούς συνδυασμούς, με μοναδική γεύση και πλούσια υφή που συναρπάζουν:

  • Μπισκότο Ολικής με Chia, Ηλιόσπορος & Λιναρόσπορος
  • Ροδάκινο, Βρώμη & Λιναρόσπορος
  • Μπανάνα, Βρώμη & Μαύρη Σοκολάτα
  • Φράουλα, Φραγκοστάφυλλο & Δημητριακά
  • Λεμόνι, Τζίντζερ, Πολυδημητριακά & Chia

Το ΝΟΥΝΟΥ PowerBowl με την υψηλή διατροφική αξία του ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό, είναι ένα κύπελλο δύναμης που προσφέρει δύναμη και γεύση σε κάθε κουταλιά, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας NOYNOY … γιατί δεν υπάρχει  επιδόρπιο στραγγιστού γιαουρτιού με περισσότερες πρωτεΐνες από τη φύση του!*


*ανά κύπελλο, σε σχέση με τις αντίστοιχες κατηγορίες επιδόρπιων στραγγιστού γιαουρτιού με χαμηλά λιπαρά.