Πασχαλινό δώρο 25.974€ στα παιδιά της «Αμυμώνης» από την ΑΒ και τους πελάτες της!

Δεκάδες παιδιά που είχαν πραγματικά ανάγκη στήριξαν το φετινό Πάσχα τα σοκολατένια Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η συνολική δωρεά ύψους 25.974€ που συγκεντρώθηκε θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Συλλόγου «Αμυμώνη».

Τα σοκολατένια Αβγά είναι μια πρωτοβουλία που η ΑΒ προωθεί με εξαιρετική επιτυχία. Με την αγορά κάθε Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, οι πελάτες συνεισέφεραν τα 0,30 € της αξίας τους στην «Αμυμώνη», ενώ η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε. Τα Πασχαλινά Αβγά ήταν διακοσμημένα με πολύχρωμες ζωγραφιές που προσέφεραν τα παιδιά των υπαλλήλων της ΑΒ, με σκοπό να σκορπίσουν χαμόγελα και να στηρίξουν έμπρακτα το δικαίωμα των παιδιών με πρόσθετες αναπηρίες στην αξιοπρεπή διαβίωση και εκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται ότι η «Αμυμώνη» είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και μέσω του προγράμματος της Πρώιμης Παρέμβασης παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του Συλλόγου είναι να διασφαλίσει ότι τα παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση και τη ζωή. Μέχρι σήμερα 500 οικογένειες και παιδιά έχουν δεχθεί υποστήριξη, ενώ οι ωφελούμενοι συνολικά ξεπερνούν τους 2000.