Τα TEVA Humanizing Health Awards επιστρέφουν!

Για δεύτερη χρονιά η SPECIFAR ABEE, μέλος του Ομίλου εταιρειών της Teva, καλεί Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας να καταθέσουν υποψηφιότητές για τα Παγκόσμια Βραβεία Humanizing Health.

Τα Βραβεία αυτά διοργανώθηκαν πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βραβεύοντας έξι Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς για τις πρωτοβουλίες τους στη φροντίδα των ασθενών συνανθρώπων μας.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας οι οποίοι καλούνται, να ψηφίσουν με βάση το πιστεύω της TEVA ότι η συνολική φροντίδα πρέπει να εμπεριέχει κατανόηση, ενσυναίσθηση, ανθρωπιά, συμπόνια και στήριξη στις δυσκολίες που προκύπτουν από τη νόσο.

Σε όλες τις διοργανώτριες χώρες οι νικητές των Βραβείων είναι φορείς που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, οι οποίοι αποτελούν έμπνευση και προσφέρουν πάντα κάτι παραπάνω στους ασθενείς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, που αποτελεί τους άτυπους φροντιστές τους. 

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της SPECIFAR ABEE, Ιωάννα Καρώνη δήλωσε σχετικά: «Πριν από λίγους μήνες κάναμε την αρχή. Τώρα, συνεχίζουμε δυναμικά δίνοντας την ευκαιρία για ακόμα μια χρονιά σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς από το χώρο της υγείας να συμμετέχουν με τις δράσεις τους. Με την αναγνώριση και χρηματική επιβράβευση που προσφέρουμε μέσα από τα βραβεία Humanizing Ηealth, έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες των οργανισμών που δραστηριοποιούνται ενεργά και προσφέρουν ουσιαστικά σε ασθενείς και φροντιστές». 

 

Πληροφορίες συμμετοχής 
  • Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022  
  • Οι νικητές θα λάβουν τα βραβεία τους σε τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. 

 

 

 

 

 

 

ADMAN