Τρέχουμε γιατί αντέχουμε και νικάμε: H FairLife L.C.C. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Έμπνευση για τους εθελοντές της FairLife L.C.C. αποτελεί η συμμετοχή του Χρήστου Αποστολάκου, φίλου της οργάνωσης και λάτρη της ζωής και της φυσικής άσκησης, σε «πείσμα» του καρκίνου του πνεύμονα. Μέσα από την προσωπική του ιστορία, ο Χρήστος δείχνει σε όλους μας το δρόμο της αισιοδοξίας, της επιμονής και του αδιάκοπου αγώνα για Ζωή!

Τα λόγια του Χρήστου αποτυπωνόμουν τη δύναμη της ψυχής του και αποτελούν μήνυμα αισιοδοξία για όλους. «Πέρυσι, στα 66 μου χρόνια, διαγνώστηκα με καρκίνο στον πνεύμονα, τετάρτου σταδίου, με μεταστάσεις στον εγκέφαλο και στο ήπαρ. Με τον  πιο θανατηφόρο καρκίνο, σε όλο τον κόσμο. Όμως, δεν τα παράτησα. Συνεχίζω και το παλεύω με όλη μου τη δύναμη…με νύχια και με δόντια! Φέτος, Κυριακή 13 Νοέμβρη, έχοντας μια ανέλπιστα καλή πορεία, θα τρέξω στον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας, τη διαδρομή των 5χλμ., μαζί με τη μικρή μου κόρη και με την υποστήριξη των ανθρώπων της FairLife L.C.C., ενός φορέα που φροντίζει έμπρακτα τους ασθενείς με  καρκίνο του πνεύμονα, σε όλη τους την πορεία με τη νόσο».

Στην ομάδα της FairLife L.C.C. που θα τρέξει στον μαραθώνιο συμμετέχουν ασθενείς, φροντιστές, μέλη οικογενειών και φυσικά οι ambassadors Γιάννης Φουντούλης, Βύρων Κοκκαλάνης, Κική Τσακαλδήμη και Ζήσης Σούλιος.

Η Κορίνα Πατέλη-Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C. τόνισε «Ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί και πρέπει να νικηθεί. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι η φυσική άσκηση, η υγιεινή ζωή, η ψυχική υγεία και η αισιοδοξία. Ο Χρήστος Αποστολάκος αποτελεί έμπνευση για όλους, μικρούς και μεγάλους, καθώς είναι η ζωντανή απόδειξη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Τον ευχαριστούμε για το παράδειγμα που μας δίνει, για τη φιλία του και την υποστήριξή του. Ευχαριστούμε θερμά τους ambassadors της FairLife L.C.C. για τη συμμετοχή και την συνεχή παρουσία τους στο πλευρό της FairLife L.C.C. Όλοι μαζί δίνουμε το παρόν στη γιορτή της ζωής για να μοιραστούμε με τους συμμετέχοντες το μήνυμα «Η ζωή να κόβει την ανάσα, όχι ο Καρκίνος του Πνεύμονα!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συμμετοχή της FairLife L.C.C.  υποστηρίζει η εταιρεία IPSEN.