Υβριδική η 13η Πανελλήνια Ηπατο-Γαστρεντερολογική εκδήλωση στα Ιωάννινα

-

Πανελλήνια Ηπατο-Γαστρεντερολογική Εκδήλωση πραγματοποιεί στα Ιωάννινα η Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας μετά το πράσινο φως της από τη Πολιτεία για τη διοργάνωση υβριδικών συνεδρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στα Ιωάννινα, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 300 ιατρούς από όλη την Ελλάδα.

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η διοργάνωση θα ανταποκριθεί πλήρως στις νέες συνθήκες εφαρμόζοντας ένα σύστημα μικτής/υβριδικής συμμετοχής, δίνοντας βήμα στους περισσότερους συνέδρους διαδικτυακά (Online) (με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες) και με περιορισμένη συμμετοχή με φυσική παρουσία (έως 50 άτομα), σύμφωνα με τα ορισμένα από το νόμο πρωτόκολλα που ανακοινώθηκαν.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν είναι:  Εξελισσόμενη πανδημία COVID–19, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: τι πρέπει να γνωρίζει ο παθολόγοs, σύγχρονη θεραπεία ελικοβακτηριδίου του πυλωρού στην Ελλάδα σε συνήθεις και ανθεκτικές περιπτώσεις, Πολύποδες στομάχου και κατάταξη, εκτομές πολυπόδων στομάχου, διερεύνηση αδιευκρίνιστης αιμορραγίας πεπτικού και σιδηροπενικής αναιμίας. Οξεία χολαγγειίτιδα και αντιμετώπιση από τον παθολόγο , πρόοδοι στη χειρουργική παγκρέατος, πρόοδοι στην ενδοσκοπική αφαίρεση πολυπόδων παχέος εντέρου, χρόνια θεραπεία και παρακολούθηση ασθενών με ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα εντέρου, ηπατοκυτταρικός καρκίνος και άλλα.

Το επιστημονικό πρόγραμμα καινοτομεί φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος παθολογίας, με τις εγγραφές να έχουν ξεπεράσει τις 1.000 διαδικτυακές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός προσκεκλημένων ομιλητών από όλη την Ελλάδα . Μάλιστα, ένας περιορισμένος αριθμός θα φιλοξενηθεί στα Ιωάννινα ώστε με αργά και προσεκτικά βήματα να ξεκινήσει η διά ζώσης εκπαίδευση των ιατρών.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle