Λύσεις σε προβλήματα που υπονομεύουν την υγεία και την ευεξία από την Total Health Solutions

Το καθημερινό άγχος, η ατμοσφαιρική μόλυνση, τραυματισμοί ή επιβάρυνση της μέσης, συνήθειες όπως το κάπνισμα  είναι μερικοί από τους παράγοντες που υπονομεύουν τη διάθεση και την υγεία μας. Στην ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα που έχουν οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούμε να εντάξουμε μικρές υγιεινές συνήθειες που θα μας λύσουν σημαντικά προβλήματα βοηθώντας μας να περιορίσουμε τη φθορά του χρόνου και να ενισχύσουμε φυσικές διαδικασίες του οργανισμού.

 

Ο ρόλος του κολλαγόνου στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των αρθρώσεων

Το κολλαγόνο είναι μια απαραίτητη πρωτεΐνη του οργανισμού, που αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Τα πεπτίδια του κολλαγόνου είναι σημαντικά βιολογικά ενεργά συστατικά για τον οργανισμό, καθώς τονώνουν και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, στα οστά και στις αρθρώσεις.

Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου στον οργανισμό αρχίζουν να μειώνονται με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με πιο γρήγορο ρυθμό από τους άντρες, κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Μια καλή λύση για την ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου είναι το Collagen Pro-active, κορυφαίο εδώ και χρόνια πόσιμο κολλαγόνο! Απευθύνεται σε όσους μπαίνουν στις πιο όμορφες δεκαετίες της ζωής τους και θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους από μέσα, με τη δύναμη του πολύτιμου κολλαγόνου.

Η μοναδική του φόρμουλα ενεργοποιεί τον οργανισμό να δημιουργήσει φυσικά κολλαγόνο με πολλαπλά οφέλη στην υγεία και στην ομορφιά. Απευθύνεται σε γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, την κλιμακτήριο, αλλά και σε γυναίκες και άντρες που παρατηρούν ότι τα μαλλιά πέφτουν, αδυναμία στα νύχια τους και μια πρώτη εμφάνιση ρυτίδων. Επίσης, ενδείκνυται για άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, όπως αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα, για άτομα που ασκούνται συστηματικά και αθλητές.

Το Collagen Pro-active αυξάνει την ελαστικότητα, τη λάμψη του δέρματος, τη σφριγηλότητα και τη φωτεινότητα, ενώ συμβάλλει και στην επαναφορά του “οβάλ” του προσώπου. Δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια δίνοντάς τους μια υγιή όψη. Ταυτόχρονα, ενισχύει τις αρθρώσεις, μειώνει  τους πόνους και αυξάνει την ευλυγισία και την κινητικότητα της άρθρωσης.

 
 

Δυνατές αρθρώσεις σημαίνει ελεύθερη κίνηση χωρίς πόνους

Το Kinisis Prοgen είναι το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις. Είναι ιδανικό για παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και η σαρκοπενία, για τραυματισμούς (κατάγματα, αρθροπλαστικές) που προκαλούν πόνους σε αρθρώσεις και απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξη. Είναι χρήσιμο μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο μυοσκελετικό σύστημα, για ταχύτερη αποκατάσταση, για άτομα με μυϊκούς τραυματισμούς, όπως θλάσεις και τενοντίτιδες και σκελετικούς τραυματισμούς, όπως διαστρέμματα κλπ. Επίσης, είναι κατάλληλο για όσους αθλούνται και επιδιώκουν καλύτερες επιδόσεις και πρόληψη από τραυματισμούς, για άτομα που η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα τους και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα, καθώς και για άτομα με παραπάνω κιλά καθώς καταπονούν περισσότερο τις αρθρώσεις τους.

Χάρη στη σύνθεσή του, το Kinisis Progen είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους. Παράλληλα, βοηθά στην πρόληψη και ανάκαμψη του μυοσκελετικού συστήματος.

Πρόσφατα, το Kinisis Progen κυκλοφόρησε σε μπουκάλι, διευκολύνοντας πρακτικά όσους το καταναλώνουν στην καθημερινότητά τους.

 
 

Όποιος υποφέρει από μέση ή αυχενικά ξέρει καλά πόσο μεγάλη ταλαιπωρία είναι. Υπάρχουν λύσεις!

To Neural Plactive είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση του πόνου που οφείλεται σε περιφερικές νευροπάθειες όπως, η οσφυαλγία με ή χωρίς ισχιαλγία,  το αυχενικό σύνδρομο, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, η διαβητική νευροπάθεια και η μεθερπητική νευραλγία.

Το Neural Plactive βασίστηκε σε σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις, ενώ τα αποτελέσματά του αποδεικνύονται και από σχετική κλινική μελέτη. Δεν είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει απλώς τον πόνο, όπως κάνουν τα παυσίπονα. Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα, τα συστατικά του κατευθύνονται στο σημείο όπου έχουν τραυματιστεί τα νεύρα στη μέση, την πλάτη ή στον αυχένα, από μια κήλη, από δισκοπάθεια ή κάποια άλλη νευροπάθεια και ενεργοποιούν τον οργανισμό να τα επιδιορθώσει, αντιμετωπίζοντας έτσι την αιτία του χρόνιου πόνου σε αυτά τα σημεία.

Το Neural Plactive είναι ιδανικό για μακροχρόνια χρήση και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αναλγητικές αγωγές, καθώς και με συνεδρίες φυσικοθεραπείας, συμβάλλοντας στην συμπτωματική αντιμετώπιση του νευροπαθητικού πόνου

 

 


Η Total Health Solutions και η φιλοσοφία της για την υγεία και την ευεξία

Η Total Health Solutions δραστηριοποιείται στη διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω φυσικών και online φαρμακείων. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που υπονομεύουν την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου αφού στόχος της είναι η διασφάλιση μιας ποιοτικής ζωής με μικρές καθημερινές κινήσεις.

 

Επιστήμη και τεχνολογία για καλύτερη ζωή

Η καινοτομία, η έρευνα, η προηγμένη τεχνολογία και η συνεργασία της Total Health Solutions με κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο της υγείας επιβεβαιώνουν ότι προσφέρει εξελιγμένα και αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής, που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του πλήρους δυναμικού κάθε ανθρώπου για μια ζωή πλούσια σε δράση, με ελεύθερη κίνηση, και υγιή, όμορφη εμφάνιση.

Μέσα από τη γκάμα προϊόντων της η Total Health Solutions έχει ως αποστολή να διαθέσει σε όλους επιστημονικά τεκμηριωμένα, ασφαλή και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά προϊόντα που συνδράμουν στην αποκατάσταση της βέλτιστης δυνατής υγείας του οργανισμού. Το όφελος για τον ασθενή/καταναλωτή θα είναι να επιστρέψει σε μια καθημερινότητα με τις δραστηριότητες που θέλει, με καλή ψυχολογία και όψη που εκπέμπει υγεία και ομορφιά, καθώς θα είναι απαλλαγμένος από πόνους και άλλους σωματικούς περιορισμούς.