Μαγική Επιστροφή ως 50% για αγορές αποκλειστικά από το Δίκτυο Φαρμακείων Pharma PLUS

Tags

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, φέρνει μοναδικές προσφορές έως -50% σε αγαπημένα προϊόντα υγείας και ομορφιάς. Η Χριστουγεννιάτικη ενέργεια «Μαγική Επιστροφή» ισχύει για αγορές που θα υλοποιηθούν από 1 Δεκεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου στα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS και μέσω της καινοτόμας digital πλατφόρμας, όπου οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάσουν τη φυσική τους παρουσία στο κατάστημα με online αγορές.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε προϊόντα φροντίδας και περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, μοναδικά πακέτα δώρων και μία μεγάλη ποικιλία από βρεφικά και παιδικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, με έκπτωση έως 50%! Αυτές τις γιορτές, η Pharma PLUS λειτουργεί για πρώτη φορά μία online digital πλατφόρμα που δημιούργησε για να δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δεσμεύουν online τα προϊόντα της αρεσκείας τους. Παράλληλα, θα μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι το φαρμακείο του Δικτύου Pharma PLUS που τους εξυπηρετεί για την πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας τους. Αναγνωρίστε τα φαρμακεία του δικτύου Pharma PLUS με σήμα τον σταυρό στην πορτοκαλί κάψουλα.

 


Η πρωτοβουλία αυτή της Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, δημιουργεί μια νέα εποχή στην αγορά του φαρμακείου, εισάγοντας το “phygital” στοιχείο στην αγοραστική εμπειρία των πελατών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.


Για δώρα και προσφορές επισκεφτείτε www.pharmaplusonline.gr

 

 

 

 

 

ADMAN