Με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson ο κατ’ οίκον εμβολιασμός

Άνοιξε σήμερα, 20 Ιουλίου 2021, η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ατόμων με δυσκολία μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα. Στην πλατφόρμα αυτή οι γιατροί μπορούν να δηλώνουν τους πολίτες οι οποίοι έχουν δυσκολίες μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για να εμβολιαστούν. Συνεπώς, από σήμερα ο θεράπων ιατρός μπορεί να δηλώσει τους ασθενείς πολίτες, έτσι ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα εμβολιασμού τους.

Η πιστοποίηση και η ένταξη στο πρόγραμμα εμβολιασμού των ατόμων με δυσκολία μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα, μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε γιατρό στην Ελλάδα, είτε δημόσιου, είτε ιδιωτικού τομέα.

Μπορούν να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα του κατ’ οίκον εμβολιασμού άτομα τα οποία έχουν σοβαρή και πολύ μεγάλη δυσκολία μετακίνησης. Αφορά σε πολίτες οι οποίοι είτε βρίσκονται σε μόνιμο κλινοστατισμό, είτε πάσχουν από βαριά ψυχική νοητική νόσο, όπως στις περιπτώσεις Αλτσχάιμερ.

Ο εμβολιασμός κατ’ οίκον θα πραγματοποιηθεί είτε από ιδιώτες γιατρούς, είτε από κινητά συνεργεία της Επιχείρησης Ελευθερία. Όταν κάποιος ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα ειδοποιείται σε εύλογο χρονικό διάστημα για το πότε θα γίνει ο εμβολιασμός του. Σημειώνεται ότι ο εμβολιασμός κατ’ οίκον θα γίνει με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η ένταξη ιδιωτών γιατρών στο πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, ενώ ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί εξ’ αυτών. Εντούτοις, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους απηύθυνε νέο κάλεσμα προς τους γιατρούς του ιδιωτικού τομέα ώστε να δηλώσουν ακόμα περισσότεροι ενδιαφέρον για την ένταξή τους στο πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle

 

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/