Μεγάλη αιμοδοσία στο κέντρο της Αθήνας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη!

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, διοργάνωσε μεγάλη αιμοδοσία, σε συνεργασία με τα ΖΑKCRET Sports, την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρες 11:00-15:00, προκειμένου να συνεισφέρει ενεργά στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, καθώς οι ανάγκες λόγω της πανδημίας είναι τεράστιες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός οργανώνει συνεχείς αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα, αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας μέσα από τα προγράμματα και δράσεις που υλοποιεί, καθώς η εθελοντή αιμοδοσία είναι αυτονόητη προσφορά και πεποίθηση για τους ερυθροσταυρίτες εθελοντές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Σταυρός και τα Zakcret Sports οργάνωσαν μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στο κατάστημα ZAKCRET Sports στην Ερμού. Μάλιστα, στην εν λόγω αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 34 φιάλες αίματος, οι οποίες θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Γεννηματά. Επίσης, τα ZAKCRET Sports δώρισαν ένα sportswear outfit DISTRICT75 σε κάθε εθελοντή της δράσης, ως μια μικρή ένδειξη επιβράβευσης για την ευγενή πράξη της αιμοδοσίας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της COVID-19 και όλες οι αιμοδοσίες έγιναν κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού.

ADMAN