Νέα εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της AstraZeneca για τους άνω των 30 ετών!

Με τους ειδικούς να διαπιστώνουν μία σταθεροποίηση της πανδημίας, έστω και σε υψηλά επίπεδα προς το παρόν, και με την κόπωση του πληθυσμού να είναι έκδηλη, η Κυβέρνηση προχωρά στη διατύπωση χρονοδιαγράμματος σταδιακής άρσης των περιορισμών και ελεγχόμενης επαναλειτουργίας τομέων της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας. Συγκεκριμένα, και υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει νέα έξαρση της πανδημίας:

  • Τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, μόνο με καθήμενους πελάτες, με τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων και με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους.
  • Την ίδια ημερομηνία (Δευτέρα 3 Μαΐου) διευρύνεται η δυνατότητα κυκλοφορίας έως τις 11.00 μ.μ.
  • Τη Δευτέρα 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία με υποχρεωτικούς αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό καθώς και με τήρησης όλων των κανόνων υγιεινής όπως ισχύουν μέχρι σήμερα για τα Λύκεια.
  • Το Σάββατο 15 Μαΐου ανοίγει ο Τουρισμός, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τουw επισκέπτες που έχουν ήδη εμβολιαστεί όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test.
  • Την ίδια ημερομηνία (Σάββατο 15 Μαΐου), απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Επιπλέον, θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού.

 

Πώς θα επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί
  • Εμβολιασμός πολιτών άνω των 30 ετών: Με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να υπερτερεί από άποψη οργάνωσης αλλά να υστερεί σε αριθμό εμβολιασμένων, ιδιαίτερα στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών, και με στόχο την επιτάχυνση των ρυθμών εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού, ξεκινά μία νέα γραμμή εμβολιασμού για πολίτες άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία. Συγκεκριμένα, η σχετική πλατφόρμα ανοίγει την 27 Απριλίου 2021 (Μεγάλη Τρίτη) για τους πολίτες από 30-39 ετών. Ήδη από την επομένη ημέρα, 28 Απριλίου 2021, θα μπορούν οι πολίτες να εμβολιάζονται. Οι εμβολιασμοί για τους πολίτες αυτής της κατηγορίας αυτής θα γίνονται με το εμβόλιο της AstraZeneca.
  • Πρόβλεψη διεύρυνσης των ωραρίων που θα λειτουργούν όλα τα εμβολιαστικά κέντρα, με επέκταση κατά τις καθημερινές μέχρι και τις βραδυνές ώρες και με λειτουργία αυτών και τα Σαββατοκύριακα, ανάλογα και με τις παραδόσεις των εμβολίων που αναμένονται.
  • Ένταξη στο σύνολο των εμβολιαστικών κέντρων και των δομών του ιδιωτικού τομέα, όπως ιδιωτικά πολυϊατρεία, ιδιωτικές κλινικές κλπ.

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle