Νέα καμπάνια για την Ατοπική Δερματίτιδα από τη Sanofi Ελλάδας

Η Ατοπική Δερματίτιδα είναι μία χρόνια δερματική νόσος που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Κυρίαρχο σύμπτωμα της είναι το ξηρό και κνησμώδες δέρμα ενώ στα συμπτώματα της συγκαταλέγονται ακόμη το άγχος, οι διαταραχές ύπνου και καθημερινής λειτουργικότητας. Η νόσος έχει περιόδους έξαρσης και ύφεσης και επιφέρει πολλαπλή επιβάρυνση στην καθημερινή ζωή των ασθενών.

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την Ατοπική Δερματίτιδα η γνωστή βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας παρουσίασε πρόσφατα τη νέα εκστρατεία «ΖΕΙΣ και μπορείς να την αλλάΖΕΙΣ» που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών «Επιδέρμια».

Κύριο επικοινωνιακό όχημα της καμπάνιας #allaZeis είναι ένα εικονογραφημένο βίντεο το οποίο καλεί τους ασθενείς να αντισταθούν στα στερεότυπα, τις προκλήσεις και τους περιορισμούς που συνεπάγεται η νόσος και λαμβάνοντας έγκαιρη και σωστή ενημέρωση, να την αντιμετωπίσουν δυναμικά και να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής τους. Αξίζει να το παρακολουθήσουμε και να το κοινοποιήσουμε σε όλους τους φίλους μας!