Νέο προϊόν για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ από τη Vichy

Βασική προϋπόθεση για την υγεία και την λαμπερή όψη της επιδερμίδας του προσώπου μας είναι να καθαρίζεται συστηματικά και βαθιά, ώστε να αφαιρούνται τόσο οι ρύποι όσο και το μακιγιάζ από την επιφάνειά της. Οι παράγοντες που προκαλούν οξειδωτικό στρες και ανισορροπία στο μικροβίωμα της επιδερμίδας μας είναι τόσο εξωγενείς, όπως η καθημερινή έκθεση στη ρύπανση, τη σκόνη, και τα υπολείμματα μακιγιάζ αλλά και ενδογενείς όπως το σμήγμα, ο ιδρώτας, τα νεκρά κύτταρα κ.α. Συνέπειες των επιβαρυντικών αυτών παραγόντων είναι η εμφάνιση ξηρότητας, η τάση ακμής και η πρόωρη γήρανση.

Κλειδί στη διατήρηση ενός καθαρού δέρματος και την αποφυγή των βλαβερών συνεπειών αυτών των εξωγενών και ενδογενών παραγόντων είναι ο απαλός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες της επιδερμίδας καθαρισμός.

Η Vichy, η μάρκα που συνιστάται από 70.000 δερματολόγους παγκοσμίως, προσφέρει μία νέα, επαναστατική λύση για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου με το νέο Pureté Thermale Cleasing Gel, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και στα μάτια.

 

Δραστικά Συστατικά

Το νέο Pureté Thermale Cleasing Gel, περιέχει:

  • Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy το οποίο ενδυναμώνει την επιδερμίδα.
  • Γλυκερίνη, που ενυδατώνει την επιδερμίδα και
  • Νιασιναμίδη, η οποία εξυγιαίνει, καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει την ερυθρότητα.

Με τα συστατικά αυτά:

  • Αφαιρεί τους ρύπους κατά 95%
  • Αφαιρεί το make-up κατά 89%
  • Εξυγιαίνει την επιδερμίδα κατά 94%.

Με αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα επιτυγχάνει να καταπραΰνει ορατά την επιδερμίδα και να μειώσει την εμφάνιση της ερυθρότητας. Η επιδερμίδα μένει καθαρή, αποκτά αίσθηση άνεσης και λαμπερή όψη. Είναι υποαλλεργικό, δοκιμασμένο σε σε ευαίσθητο δέρμα υπό δερματολογικό έλεγχο.