Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών φέρνει το Βeverly Hills στην Αθήνα

Το Beverly Hills στην Αθήνα φέρνουν ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και ο Δρ. John Anastasatos με τη δημιουργία του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. John Anastasatos, που δραστηριοποιείται εδώ και 17 χρόνια στο Beverly Hills. Μάλιστα ο Δρ. Anastasatos διακρίθηκε πρόσφατα από το έγκριτο διαδικτυακό περιοδικό THE LUXE INSIDER ως ένας από τους 10 καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο. Στο περιοδικό μάλιστα γίνεται ειδική μνεία στις επαναστατικές και ασφαλείς επεμβατικές μεθόδους του που περιλαμβάνουν ενδοσκοπικά χειρουργεία με τοπική αναισθησία περιορίζοντας σημαντικά τη διάρκεια επούλωσης και προσφέροντας ταυτόχρονα φυσικά αποτελέσματα.

Το «Κέντρο Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» που εγκαινιάστηκε στο ΠΑΛΑΣ, στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, διαθέτει ότι πιο καινοτόμο, εξελιγμένο και ασφαλές έχει να προσφέρει ο κόσμος της αισθητικής, πλαστικής χειρουργικής. «Στόχος είναι να μετατραπεί η Αθήνα σε έναν διεθνή προορισμό αισθητικής, πλαστικής χειρουργικής όπως είναι και το Beverly Hills και οι ασθενείς που έρχονται στη χώρα μας να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο και πιο εξελιγμένο έχει να προσφέρει σήμερα η πλαστική, αισθητική χειρουργική», δήλωσε σχετικά με το νέο εγχείρημα ο Δρ. Anastasatos, ευχαριστώντας τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό σύμμαχο σε αυτή τη συνεργασία».

Περαιτέρω αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία με τον Δρ. Anastasatos  επιβραβεύει τις προσπάθειες που καταβάλει ο  Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για να διαμορφώσει οι κατάλληλες προϋποθέσεις σε διακεκριμένους επιστήμονες με κύρος, που διαπρέπουν στο εξωτερικό, να επιστρέψουν στην Ελλάδα. «Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να επαναπατρίσουμε πάνω από 40 Έλληνες επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να ενισχύσει τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες προσέλκυσης ξένων ασθενών, οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας και να λάβουν υπηρεσίες αντίστοιχου επιπέδου με αυτές που θα λάμβαναν στις ΗΠΑ.

Τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένη εξέφρασε και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Χρήστος Αποστολόπουλος στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα παρουσία ανθρώπων της επιστήμης και της τέχνης.