Πρόγραμμα για τη διακοπή του καπνίσματος σε προνομιακή τιμή από το ΙΑΣΩ

Το κάπνισμα είναι μια ψυχολογική και σωματική εξάρτηση, η οποία διακόπτεται δύσκολα, χωρίς εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια. Μια καλή ευκαιρία, για όσους δυσκολεύονται να απαλλαγούν από το τσιγάρο, συνιστά και η προσφορά της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αφού τους δίδει την δυνατότητα να λάβουν, την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια σε χαμηλό κόστος.

Ειδικότερα, με αφορμή την 31 Μαϊου, την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος και για όλο τον Ιούνιο, το ΙΑΣΩ παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη διακοπή του καπνίσματος στην προνομιακή τιμή των 120 ευρώ. Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και περιλαμβάνει: 

  • 4 επισκέψεις στο ιατρείο διακοπής καπνίσματος
  • Κλινική εξέταση
  • Σπιρομέτρηση (Για την πραγματοποίησή της είναι απαραίτητη η προηγούμενη διενέργεια μοριακού test COVID-19, το οποίο διατίθεται σε πολύ προνομιακή τιμή για τους αποδέκτες της προσφοράς.
  • Οξυμετρία
  • Μέτρηση μονοξειδίου του άνθρακα (CO)
  • Ακτινογραφία θώρακος
  • Συμπεριφορική καθοδήγηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πνευμονολογική Κλινική του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει άρτια εξοπλισμένο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους και εξειδικευμένους ΙατρούςΠνευμονολόγους, οι οποίοι τόσο μέσω συμβουλευτικής καθοδήγησης όσο και μέσω φαρμακευτικής αγωγής (όταν κρίνεται απαραίτητο), μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην οριστική διακοπή της βλαβερής αυτής συνήθειας.

Τα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος είναι ορατά από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Εάν επιθυμείτε να διακόψετε το κάπνισμα αλλά δυσκολεύεστε, κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 210 6383090-1, Δευτέρα - Παρασκευή, 07:00-15:00.

 

 

 

 

 

 

 

https://octenisept.gr/proionta/octenisan-wash-lotion/

 

 

 

 

 

https://www.helenvita.com/anti-wrinkle