Προστατεύουμε τα παιδιά από τον ήλιο με καθημερινή χρήση αντηλιακού, ακόμα και υπό σκιά!

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής και απαραίτητος για την ανάπτυξη των παιδιών μας. Ενεργοποιεί τη βιταμίνη D, που ρυθμίζει την απορρόφηση ασβεστίου και ενισχύει τον μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό. Η αλόγιστη έκθεση όμως χωρίς προστασία μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στο δέρμα. Ιδιαίτερα στα βρέφη και στα μικρά παιδιά που οι μηχανισμοί προστασίας των κυττάρων δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως με αποτέλεσμα να μην παράγουν σημαντική ποσότητα μελανίνης που είναι απαραίτητη για την προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Τα παιδιά, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι εκτεθειμένα πολλές ώρες στον ήλιο, ωστόσο οι στοιβάδες στο βρεφικό/παιδικό δέρμα, είναι λεπτότερες σε σχέση με ενός ενήλικα με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτα στην UVA & UVB ακτινοβολία και για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική η καθημερινή χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας, ακόμα και υπό σκιά.


 

 


BABY SUN CARE LOTION SPF50

Μια καλή πρόταση για την προστασία των παιδιών από την ηλιακή ακτινοβολία είναι και το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα, προσώπου και σώματος, BABY SUN CARE LOTION SPF50. Προσφέρει υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με πανθενόλη, αλόη και γλυκόριζα για παράλληλη ενυδάτωση, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά ίχνη, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό ώστε να μην χρειάζεται να διακόπτουν τα μικρά μας το παιχνίδι στη θάλασσα. Καταπραΰνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ το περιβάλλει με μία μη λιπαρή προστατευτική μεμβράνη.

Αναζητήστε το BABY SUN CARE LOTION SPF50 σε πακέτο με ΔΩΡΟ δύο παιχνιδάκια άμμου από ανακυκλώσιμη σιλικόνη, ασφαλή για τα παιδάκια μας και αφήστε τα να απολαμβάνουν άφοβα και με ασφάλεια το παιχνίδι στον ήλιο! Είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες, αδιάβροχο, κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, χωρίς parabens. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα online καταστήματα.


 

 

 

 

 

 

 

ADMAN